Zajebane z lewackiego portalu, więc tym bardziej cieszy, bo raczej nie są świadomi co wrzucili
Zajebane z lewackiego portalu, więc tym bardziej cieszy, bo raczej nie są świadomi co wrzucili
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zobaczcie sobie jakiś artykuł, np. z serii demotywatory i dajcie znać ile znajdziecie demotow i tekstów poświęconych anty-PiS, anty-kościołowi, pro-PO czy tam pro-Holownia...
Jeśli tego nie dostrzegacie i myślicie ze to "pszypadeq" to jesteście jebany i debilami, albo co gorsza lewakami...
PS. Tak wiem że PiS to też lewica. Wyjaśniać mi się nie chce skoro ktoś nie rozumie.
Ps2. Nie jestem za PiS. Za lewakami tym bardziej.
Ps3. Dla tych który nie zrozumieli... Na zdjęciu są dzieci wychowywane bez ojców - i wszystkie(poza jednym Eminemem) są czarne jak na murynow przystało. Stereotypy nie biorą się znikąd.
Do ta beksy lewaki i inne pedały... Mój tok myślenia, co? Dlaczego Joe jest lewacki?
Zobaczcie sobie jakiś artykuł, np. z serii demotywatory i dajcie znać ile znajdziecie demotow i tekstów poświęconych anty-PiS, anty-kościołowi, pro-PO czy tam pro-Holownia...
Jeśli tego nie dostrzegacie i myślicie ze to "pszypadeq" to jesteście jebany i debilami, albo co gorsza lewakami...
PS. Tak wiem że PiS to też lewica. Wyjaśniać mi się nie chce skoro ktoś nie rozumie.
Ps2. Nie jestem za PiS. Za lewakami tym bardziej.
Ps3. Dla tych który nie zrozumieli... Na zdjęciu są dzieci wychowywane bez ojców - i wszystkie(poza jednym Eminemem) są czarne jak na murynow przystało. Stereotypy nie biorą się znikąd.
Co do demotów to jak najbardziej, mam tam bana za napisanie właśnie jak to wygląda.
Czy i kiedy ten naród zrozumie że polityka to sensacyjny teatr dla ubogich ktorzy go sponsorują? Przed kamerą kłótnie, ataki i wymiany zdań, a za kulisami razem wódkę piją i śmieją się ze skłóconego narodu- bo takim łatwiej sterować
jest zasadnicza różnica pomiędzy szczurem który wciąż bezskutecznie próbuje uciec z klatki, od tego który już przestał próbować. zgadnij którym najłatwiej sterować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów