Zajebane z lewackiego portalu, więc tym bardziej cieszy, bo raczej nie są świadomi co wrzucili
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zajebane z lewackiego portalu, więc tym bardziej cieszy, bo raczej nie są świadomi co wrzucili
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten czerwony prostokącik koło Joe monstera ma oznaczać związek z gazetą wyborczą?
Na zdjeciu tez jest czerwony prostokacik, ale czy to o w tym chodzi? Nie mam pojecia po co to jest zamieszczone. Niech autor wytlumaczy swoj tok myslenia.
fieryangel napisał/a:
Ty już serio nie masz czego kraść ? Ehhhh co się z tym portalem dzieje ...
życie opisane zdjęciem - tylko, że my mamy bielsze zdjęcia i wspomnienia a nie bananokutasy wpierdolu podczas figlów dindów dildów
Nie wrzucaj takiego gówna! W ogóle nie w godz do tego portalu!
Do autora... Za Joe masz wpierdol, i zamknij ryj szmato jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, najpierw naucz sie czytać cale opisy i inne źródła, zanim cokolwiek powiesz na jakikolwiek temat
jebać joe monster faktopedię i demotywatory, na które ostatnio wrzuciłem foto z michnikiem w magdalence i mnie zdissowali od pisowców xD jebane szczury z czerskiej. tutaj też są ale trudniej wyłapać.
plastic napisał/a:
jebać joe monster faktopedię i demotywatory, na które ostatnio wrzuciłem foto z michnikiem w magdalence i mnie zdissowali od pisowców xD jebane szczury z czerskiej. tutaj też są ale trudniej wyłapać.
"Zajebane z lewackiego portalu, więc tym bardziej cieszy, bo raczej nie są świadomi co wrzucili "
Czy i kiedy ten naród zrozumie że polityka to sensacyjny teatr dla ubogich ktorzy go sponsorują? Przed kamerą kłótnie, ataki i wymiany zdań, a za kulisami razem wódkę piją i śmieją się ze skłóconego narodu- bo takim łatwiej sterować
widać że fejk , bo jeden biały jest, a to nie możliwe
Cezar87 napisał/a:
Niech autor wytlumaczy swoj tok myslenia.
Tok czego???
To chyba przypadek nieskalany ta umiejetnoscia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów