Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam na komentarz o cyckach 😏
Komentarzy o cyckach nie będzie. Zapomniała założyć.
Trzeba jednak powiedzieć jasno, że nie dbają o swoją własność ci postsowieci jebani.
Tak wszystko rozjebać w dwie sekundy, szkoda gadać...
Myslalem ze w sekcji "2 seconds later" bedzie mielonka z niej albo cos.... w sumie zaluje ze tak nie bylo. Narcystyczne, tiktokowe kurwy to plaga tego swiata i symptom kryzysu kobiecosci.
I to praktycznie każda, troszkę bardziej atrakcyjna prowadzi życie wyłącznie w internecie.
Ukraińcy dali się wykiwać krwawemu komikowi. Każda przegrana, każda kapitulacja byłaby sukcesem w obliczu tego, co się wydarzyło i co ich czeka w przyszłości. Nie mają kim odbudować państwa.
W jakim sensie wykiwać? bo nie kumam tego?
Czekam na komentarz o cyckach 😏
Wklej w końcu swoje zdjęcie z cyckami to się doczekasz
Myslalem ze w sekcji "2 seconds later" bedzie mielonka z niej albo cos.... w sumie zaluje ze tak nie bylo. Narcystyczne, tiktokowe kurwy to plaga tego swiata i symptom kryzysu kobiecosci.
Kurwy były, są i będą, tego nie zmienisz. Plagą są Ci wszyscy idioci podążający za tymi kurwami. To popyt kształtuje podaż nie odwrotnie.
W jakim sensie wykiwać? bo nie kumam tego?
Wdali się w wojnę z wrogiem kilkanaście razy większym i silniejszym, dali się wciągnąć w skrajny nacjonalim.
Wdali się w wojnę z wrogiem kilkanaście razy większym i silniejszym, dali się wciągnąć w skrajny nacjonalim.
Czyli to wina Ukrainy że została najechana prze Rosję
Ok rozumiem mogli nie fikać, tylko się od razu podporządkować marionetkowemu rządowi
Nie byłoby tyle ofiar
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów