📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe ile razy próbował zanim wyszło
Pan z Karaibów
o cholera
jesli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam, pisząc Pan miałem na myśli zwrot grzecznościowy
dziękuje i przepraszam
o cholera
jesli kogoś uraziłem to bardzo przepraszam, pisząc Pan miałem na myśli zwrot grzecznościowy
dziękuje i przepraszam
@up - Juz po Ciebie jechałem z pierzem i smołą, ale przeprosiny przyjęte
Fajne.
Ale ja nie umiem.
Kupiłem puszkę piwa i próbowałem z 15 razy przez 8 godzin (rzadko u mnie autobusy kursują) i nie udało się ani razu.
Ale ja nie umiem.
Kupiłem puszkę piwa i próbowałem z 15 razy przez 8 godzin (rzadko u mnie autobusy kursują) i nie udało się ani razu.
Bo to butelką trzeba. Puszki tak nie otworzysz, bo zawleczka jest zbyt schowana.
Za Johnnego Deppa otwierającego piwo autobusem, piwko
up nie blużnij
@Roboturner to akurat był tramwaj, widać tory
Niech otworzy puszkę.
No tak...
Próbowałem osiem godzin - nie da się
Jak napisał Krzysztof 3011 zawleczka za głęboko schowana.
Wredny_ciul napisał/a:
@Roboturner to akurat był tramwaj, widać tory
Postawiłem piwo, bo wymarzłem się z puszką czekając na autobus osiem godzin i ani razu się nie udało .
Zwróciłeś słuszną uwagę, że to tramwaj był.
Jadę w weekend do Bytomia, albo Sosnowca z puszką , bo w moim mieście przyszłości zlikwidowali tramwaje.
Jak coś się uda nagrać i odzyskam przytomność szukajcie w dziale hard pod tytułem ,, Tramwaj wyrwał rękę przy samej dupie przy próbie otwarcia puszki "
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów