📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Flodzia napisał/a:
Brak umiejętności dobrego dryfu
Ja tu żadnego statku, kajaka czy choćby tratwy nie widzę, nie wspominając o wodzie. Więc się pytam, o jaki dryf chodzi?
Ale wyleciał przez tylne okno
35i napisał/a:
Ja tu żadnego statku, kajaka czy choćby tratwy nie widzę, nie wspominając o wodzie. Więc się pytam, o jaki dryf chodzi?
Jeśli nie skleiłeś tego odrazu to nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz. Elo
Co ty Flodzia pierdolisz , driften mu wyszedł zajebiście ! Same 10 od sędziów !!
35i napisał/a:
O kontynentalny.
35i napisał/a:
Dryf (żegluga) - swobodne przemieszczanie się dowolnego pływającego przedmiotu (w tym jednostki pływającej) wskutek działania wiatru lub prądu.
Po angielsku termin ten brzmi: drift.
Slang motoryzacyjny przejął go z żeglugi, więc na upartego, po polsku, dryfować samochodem byłoby poprawnie.
Mimo wszystko, mi ten przypadek pachnie użyciem translatora.
maxkulczyk napisał/a:
Co ty Flodzia pierdolisz , driften mu wyszedł zajebiście ! Same 10 od sędziów !!
Może umknął Twojej uwadze moment kiedy po rozpędzeniu zapewne przestraszony że auto zaczęło iśc bokiem zaczął hamować - faktycznie idąc "bokiem" równolegle w kwiatki. Więcej to miało wspólnego z dryfem niż driftem
Żaden dryft, debil zapierdalał i nagle chciał wyminąć pojazd, stracił panowanie nad pojazdem i ot zajebał w krawężnik.
Flodzia od samego początku troluje tym dryfem i zawsze znajdzie się jeden bądź więcej co usilnie ją poprawia, a flodzia dobrze się przy tym bawi ( ja też). Więcej dryfu
W mojej skromnej ocenie to bylo celowe ;D
PentagramOdDiabła napisał/a:
Jeśli nie skleiłeś tego odrazu to nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz. Elo
O ameba się się trafiła, Sarkazm, mówi to panu coś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów