Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ile ty masz palcow kurwa ?
Przed Czernobylem miałem, dwadzieścia jeden, ale teraz to już sam się nie mogę doliczyć.
Kto, przechodząc przez przejście dla pieszych, rozgląda się również w drogę, która prowadzi "pod prąd"?
Użytkownicy Sadola
potwierdzam, czasem się zastanawiam co ludzie myślą i jak ktoś zapyta to mu odpowiem, że za dużo sadistica wjechało
Kto, przechodząc przez przejście dla pieszych, rozgląda się również w drogę, która prowadzi "pod prąd"?
Użytkownicy Sadola
Żebyś kurwa wiedział, sadol nauczył mnie więcej ostrożności niż wszystkie lekcje na ten temat w szkołach czy w woju
Ja się rozglądam od czasu jak widziałem na Alejach 3 wieszczów w Krakowie autobus jadący pod prąd.
Użytkownicy Sadola
Ja to się nawet rozglądam jak przechodzę z jednej strony chodnika na drugą stronę.
„wypadł z 5-go piętra”
Nie nie wypadł z pięć-go piętra.
;>
Jakieś aktywiszcze?
Użytkownicy Sadola
Żebyś wiedział kierowcą ufać nie można. Ja jeszcze słucham kryminatorium Marcina Myszki tam też się nauczyłem a raczej uświadomiłem sobie kilka rzeczy ,właśnie z historii kryminalnych.
Szczególnie że robiąc pewną czynność 100 razy i nic się nie stanie ,to ta 101 może się okazać tragiczna w skutkach.
Szybko podam przykład jednej z historii ,matka zawsze zostawiała dziecko przy grach w sklepie aby sobie pograło,a sama wychodziła na chwilę do innego sklepu ,robiła tak zawsze i zostawiała go tylko na chwilę i pewnego razu właśnie ta chwila zadecydowała on tym że ktoś porwał dziecko i zabił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów