📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ja na pierwszym piętrze jak mi kaszojad zaczął chodzić poblokowałem wszystkie klamki w oknach, pierdolę za dużo sadola się naogladałem.
SupremeLeader napisał/a:
To ja na pierwszym piętrze jak mi kaszojad zaczął chodzić poblokowałem wszystkie klamki w oknach, pierdolę za dużo sadola się naogladałem.
Kto, przechodząc przez przejście dla pieszych, rozgląda się również w drogę, która prowadzi "pod prąd"?
Użytkownicy Sadola
SupremeLeader napisał/a:
Sam się cudzego kontentu naoglądałeś, a innym nie chcesz zapewnić? To się nazywa egoizm.
Szkoda dziecka. Wielka tragedia dla matki.
Chińczycy mają takiego jebla na punkcie wysokości budynków, że sam mieszkałem w Kantonie na 42 piętrze w hotelu Ocean, który jak policzyłem na palcach z zewnątrz, miał tylko 26 kondygnacji. Fikcyjne piętra po drodze i brak pokoju kończącego się na 13. Pojebani, no powiadam Wam pojebani.
SkoPio1 napisał/a:
„wypadł z 5-go piętra”
Nie nie wypadł z pięć-go piętra.
;>
Idź lepiej poprawiaj debili od feminatywów.
Chinole aktualizują się szybciej niż jebane ajfony. Zrobi sobie następne.
Teraz już wiem, dlaczego moja paczka z Aliexpress nie została jeszcze wysłana. Po prostu nie miał jej kto przygotować.
Miała matka syna, syna jedynego.
Chciała go wychować, ale on tentego.
Chciała go wychować, ale on tentego.
Manolito666 napisał/a:
Chińczycy mają takiego jebla na punkcie wysokości budynków, że sam mieszkałem w Kantonie na 42 piętrze w hotelu Ocean, który jak policzyłem na palcach z zewnątrz, miał tylko 26 kondygnacji. Fikcyjne piętra po drodze i brak pokoju kończącego się na 13. Pojebani, no powiadam Wam pojebani.
To ile ty masz palcow kurwa ?
spike2222 napisał/a:
Kto, przechodząc przez przejście dla pieszych, rozgląda się również w drogę, która prowadzi "pod prąd"?
Użytkownicy Sadola
A przejeżdżając na zielonym rozglądam się na boki, tak samo na przejeździe kolejowym - zapory podniesione ale wjeżdżam z nieśmiałością...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów