📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na chuj ryje tam dzie nie ma .
Piękna, mosiężna brama. Pewnie droga. Za to na robociźnie zaoszczędzone.
kulawiec napisał/a:
A gdzie się podział ten kurdupel, który był z nią?
W 20 sekundzie porywa go jakiś pedofil.
kara od Boga za noszenie tych szmat na głowach
Łoooo panie, kto panu tak spierdolił????
Kupi sobie drugą która urodzi mu 5 nowych.
Najważniejsze że auta nie zarysował bo wówczas i tak by ją pewnie ukamienowali
Najważniejsze że auta nie zarysował bo wówczas i tak by ją pewnie ukamienowali
Nie oszukujmy się halman, gdy Cie rodzice już z piwnicy wypuszczą to dokonasz żywota w podobny sposób.
A podobno rozkwit Europy był największy w czasach krucjat. Znaczy przywozili wtenczas "nowe technologie" od szmatoglowych. Trudno uwierzyć.
"Brama do niebios... czy do allaha, jeden chuj..."
Jest kilka różnic :
W niebiosach chodzisz po chmurkach, w przeciwienstwie do kampanii coca-coli wszystko jest more white i nikt Ci roweru nie podpierdoli.
W drugim przypadku - jest ten kurdupel by zawital do pana halala - jak wiadomo pan halal byl pedofilem i ruchal dzieci (tzn "zone" )
Jest kilka różnic :
W niebiosach chodzisz po chmurkach, w przeciwienstwie do kampanii coca-coli wszystko jest more white i nikt Ci roweru nie podpierdoli.
W drugim przypadku - jest ten kurdupel by zawital do pana halala - jak wiadomo pan halal byl pedofilem i ruchal dzieci (tzn "zone" )
Kurwa wypełzli jak mrówki haha ilu ich tam siedziało na tum podwórzu
co za tępa cipa, nawet bramy nie potrafi otworzyć. Ale trzeba oddać szacunek, fatality na kaszojadzie wykonane bezbłędnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów