kroplówki z wódki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty pomysl
Czy ja dobrze widziałem że młoda para najebała sobie na maskę lampek choinkowych dla szpanu?
Za film skrzynka piwa i szklana whisky!
Za film skrzynka piwa i szklana whisky!
wiejska kurwa popierdolona tradycja,wszystko zrobią zeby półlitra dostać
Po czym poznać, że to w Polsce? Pierwsza scena, pierwszy plan, bezpański kundel zapierdala. Chyba tylko na Ukrainie i Chorwacji widziałem tyle "bezpańskich", obszczekujących wszystko i wszystkich, pierdolonych kundli.
pierdoloną tradycją jesteś kurwa ty, bo pierdolona jest wtedy jak 4 pierdolonych żuli bierze obsrany taboret kilka chwastów i butelek z rowu a potem stara się wysępić ile może bo są tak nie dożarte kurwy... a ci panowie z chęciami, finezją do sprawy podeszli i zaangażowaniem piwko dla filmiku, dawniej szło się na wieczorowego tamto zginęło a zostały te bramy, zresztą wesele to wesele trzeba się chyba cieszyć do huja:)
@brylant1412
"Miastowy" się odezwał kurwa, a słoma z butów wychodzi.
Co do filmiku, piwo za kreatywność tych panów. Ale jak to mówią "cel uświęca środki" ;]
"Miastowy" się odezwał kurwa, a słoma z butów wychodzi.
Co do filmiku, piwo za kreatywność tych panów. Ale jak to mówią "cel uświęca środki" ;]
Co Polacy zrobią dla pół litra wódki
Ci się postarali przynajmniej bramę zrobić ale klawo jak cholera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów