📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez żartów! Gdzie ta cycata kasjerka?
Piękny lot. Siergiej Bubka byłby dumny.
porty zgubiła
Szybka reakcja kierowcy aby zobaczyc co z nia jest pewnie wyszla bez szwanku.
W Polsce na A2 na odcinku Stryków-Konin wprowadzili Via-Tolla, z którego mogą korzystać osobówki. Taka karta pre-paidowa dla tych, którzy dużo jeżdżą tą autostradą. Jestem w posiadaniu czegoś takiego i obiecywano nam, że po dojechaniu do bramki z prędkością 40 km/h szlaban się automatycznie otworzy pobierając tym samym opłatę. Wiecie ile byłoby takich filmików jak ten gdybym się do tego stosował? Szybę musiałbym wymieniać co tydzień! Bez zatrzymania się do 0 km/h nie ma szans abyś przejechał(a).
W wielu krajach w takich miejscach są pasy i jest normalne przejście dla pieszych. Tak, że to nawet kryminał za takie cos.
@Pysio0
Nie wiem jak jest w osobowych, ale w dużych, jak przejedziesz przez bramkę, ona nie pobierze pieniędzy (usterka, brak środków itp.) to jest 3000zł mandatu dla kierowcy. Następna bramka, następne 3000zł. A biedak nawet stanu konta nie może sprawdzić, ani samemu doładować. Szef za to odpowiada, ale kierowca płaci mandaty.
W czym złe były winiety kurwa, w czym?
Nie wiem jak jest w osobowych, ale w dużych, jak przejedziesz przez bramkę, ona nie pobierze pieniędzy (usterka, brak środków itp.) to jest 3000zł mandatu dla kierowcy. Następna bramka, następne 3000zł. A biedak nawet stanu konta nie może sprawdzić, ani samemu doładować. Szef za to odpowiada, ale kierowca płaci mandaty.
W czym złe były winiety kurwa, w czym?
@thez
winiety były zajebiste, kupiłeś winietę na rok i zapominałeś o tym
a teraz nie dość, że jest w chuj drożej to co chwilę problemy z tym, bo jak Cię bramownica nie skasuje 3 razy za jeden przejazd, to nie skasuje wcale i ITD Ci dopierdoli mandat za jazdę bez viatolla
a wszystko po to, żeby nabijać kabze tym skurwielom w (nie)rządzie
kurwa całe życie pod górę...
dlaczego przeszkodzili Brunonowi...
kurwa dlaczego...
winiety były zajebiste, kupiłeś winietę na rok i zapominałeś o tym
a teraz nie dość, że jest w chuj drożej to co chwilę problemy z tym, bo jak Cię bramownica nie skasuje 3 razy za jeden przejazd, to nie skasuje wcale i ITD Ci dopierdoli mandat za jazdę bez viatolla
a wszystko po to, żeby nabijać kabze tym skurwielom w (nie)rządzie
kurwa całe życie pod górę...
dlaczego przeszkodzili Brunonowi...
kurwa dlaczego...
@thez
Kamerka w samochodzie rozwiązuje problem. Nawet można wywalczyć w sądzie odszkodowanie potem.
Kamerka w samochodzie rozwiązuje problem. Nawet można wywalczyć w sądzie odszkodowanie potem.
jakby nie napisał że "cycata" to by nikt nie chciał oglądać tego filmiku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów