Tak skończył młodzieniec który próbował uciec z prywatnej posesji w Campeche, po tym jak został nakryty przy okradaniu domu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Tak skończył młodzieniec który próbował uciec z prywatnej posesji w Campeche, po tym jak został nakryty przy okradaniu domu.
Draxiu napisał/a:
Złodziej to złodziej nie ma watpliwośći.
Ale CameraMan powiniej dostac swoje odsiedzieć za nie udzielenie pomocy.
Jak Ci go tak bardzo żal, to się tu nie rozpisuj, tylko szybciutko popierdalaj go zdiąć
Zgubił but,... już po gościu !
myślałem że pokażą tego R2D2... kamerzysta chuj
meðan ek of menjum lák;
einn rammari hugðumk öllum vera,
fannk-a ek svá marga mögu.
Po głosie obstawiam,że to koczkodan.Choć na początku obstawiałem młodego wyjca lub szympansa.
Nie wiem, jak dla mnie to powinni go jeszcze pomęczyć
je**ni atencujesz wszystko zrobia dla zwrocenia uwagi
[img:b9030ee197]https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/265/003/961.png[/img:b9030ee197]
Dlaczego ci ludzie tak stoją i nic nie robią!? Kurwa jak mnie wkurwia takie filmowanie, zamiast szybko podbiec i pociągnąć skurwysyna za nogi w dół, żeby na wylot przeszło.
Rutik napisał/a:
Dlaczego ci ludzie tak stoją i nic nie robią!? Kurwa jak mnie wkurwia takie filmowanie, zamiast szybko podbiec i pociągnąć skurwysyna za nogi w dół, żeby na wylot przeszło.
Jeżeli to brazylia to niewykluczone, że przechodnie tak go urządzili.
Otwierałbym tą bramę jak pojebany. Jak go zdejmą to będzie miał ksywę szaszłyk
alarm dziala
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów