...ale przeżył. Wcześniej według opisu chciał popełnić samobójstwo stąd te zabawy z nożem i wizyta uczynnych policjantów z LAPD - oni zawsze pomogą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ciekawa kolejność: shotgun, 9mm i taser. Pewnie na końcu załaskotał go na śmierć.
Mzimu napisał/a:
Ciekawa kolejność: shotgun, 9mm i taser. Pewnie na końcu załaskotał go na śmierć.
Jakbyś się chwilę zastanowil, zamiast walić konia cały dzień, to byś zrozumiał co się stało i dlaczego...
w polsce najczęstrze metody popełnienia samobója to powieszenie się, przedawkowanie/otrucie się, rzucenie się pod pociąg. A w USA rzucenie się na policję z nożem itp. xd
Jak to mozliwe ze mam 300Mb szybkosc neta I zacina? Jest tu moze jakis spec od internetu?
Mzimu napisał/a:
"Less-lethal"
calkiem profesjonalnie sie zachowali
ja bym tylko sprobowal zamiast tego 9mm poslac wczesniej z 50 less lethal, moze by kurwa rzucil ten noz...
ja bym tylko sprobowal zamiast tego 9mm poslac wczesniej z 50 less lethal, moze by kurwa rzucil ten noz...
daminoday napisał/a:
"Less-lethal
mam to samo, ale ja mam internet z dupy w robocie, aczkolwiek nie zawsze zacina. Raczej to rzadkość. Stawiam na jakiś problem z sadolowym odtwarzaczem
daminoday napisał/a:
Jak to mozliwe ze mam 300Mb szybkosc neta I zacina? Jest tu moze jakis spec od internetu?
mam to samo, ale ja mam internet z dupy w robocie, aczkolwiek nie zawsze zacina. Raczej to rzadkość. Stawiam na jakiś problem z sadolowym odtwarzaczem
pomyliłem komentarz na który odpowiadałem a ni chuj nie wiem jak go edytować
PatMar95 napisał/a:
w polsce najczęstrze metody popełnienia samobója to powieszenie się, przedawkowanie/otrucie się, rzucenie się pod pociąg. A w USA rzucenie się na policję z nożem itp. xd
ale wiesz, tak robią zazwyczaj już ci przestępcy po prostu co wolą zdechnąc niż pójśc siedzieć. to jest przejebane
blasty.pl/upload/images/large/2020/10/40latka-chciala-popelnic_2020-10...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów