Ale już nie będzie, bo nie żyje. Fairfax County, Virginia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Fairfax County, Virginia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po tym jak go wytargali z suki to go dojebał ten czarny na glebie jeszcze? Czy mi się wydaje?
Więcej tego! Uwielbiam tą serie z ''ale już nie będzie, bo nie żyje.
willoo napisał/a:
Po tym jak go wytargali z suki to go dojebał ten czarny na glebie jeszcze? Czy mi się wydaje?
Też mi się tak wydaje że dwa strzały w łeb murzyna poszły
willoo napisał/a:
Tak. Na calym materiale na yt widac ze go troche dociazyl olowiem
willoo napisał/a:
Też mam wrażenie że tak było. Jak to potwierdzi balistyka, to pan policjant będzie odpowiadał za morderstwo ze szczególnym okrucieństwem. Największego wroga jakbym kontrolował, to bym tak nie odjebał. Policjantowi w miejscu publicznym to nawet nie wypadało. Na dzikim zachodzie by go chociaż wzięli za stodołę. A tu kamery wszędzie. Koledzy się pewnie nawet wstydzą.
Res0r napisał/a:
Cytuj Res0r • Wczoraj 22:18
Przecież nie było wiadomo w jakim stanie jest ten typ, a już na odstrzał zasłużył. Tam pełno naćpanych lata, przyjmą 5-6 kulek i wstają. Stąd chuja mu zrobią i dobrze.
Res0r napisał/a:
Też mam wrażenie że tak było. Jak to potwierdzi balistyka, to pan policjant będzie odpowiadał za morderstwo ze szczególnym okrucieństwem.
to nie tak już wyjaśniam, ten strzał na końcu to był "strzał kontrolny czy na pewno jest martwy", to taka nowa procedura policyjna, po oddaniu takiego strzału jeśli by żył to by powiedział "AŁA" albo by sie poruszył i wtedy policja przystepuje do reanimacji a w tym przypadku mają pewność że na pewno był już martwy, ciesze się ze mogłem pomóc.
Uwielbiam oglądać takie słuszne wymierzanie kary wobec niewolnika. Co prawda powinien zostać najpierw porządnie wychłostany na oczach innych niewolników zanim jego właściciel z litości pozwoli go zabić ale efekt i tak jest pozytywny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów