kiedyś to byly imprezy,fakt faktem każdy porobiony,ale za to laski wygladaly zajebiscie a nie teraz co druga to gruba krowa bez figury! dla paru wspomnien warto zobaczyc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bieda umysłowa skacze i tańczy w klubie...
Co w tym takiego nadzwyczajnego?
Co w tym takiego nadzwyczajnego?
Ale człowiek był pojebany po pigsach.
Lepsze glany i czarny ubiór na lato niż żel, BMW 316 z przebitym tłumikiem i laski brane przez 3/4 twoich "ziomali".
teraz przynajmniej w tych wieśniackich daszkach nie wpuszczają do klubów, nie wiem czemu ale jak widze kogoś z taką "krymką" plus jeszcze stosowny ortalion to bardzo mam ochotę przyjebać soczyście po ryju
Skowoo napisał/a:
Lepsze glany i czarny ubiór na lato niż żel, BMW 316 z przebitym tłumikiem i laski brane przez 3/4 twoich "ziomali".
BMW cie przewiezie tam gdzie chcesz, nie musisz zapierdalać jak w saunie na dodatek w ciężkich butach. Co do lasek to przynajmniej można poruchać. Żelik lepszy niż długie tłuste włosy które wyglądają identycznie jak nażelowane, no ale kto co lubi.
ale dzicz. ja pierdolę
Weźcie wszyscy z łaski swojej wypierdalajcie, Ja wedle opisu będę miło wspominał, bo były tam wixy których wy przy swoich nędznych komputerkach nigdy na oczy nie zobaczycie, i uj że wszyscy porobieni, klimat był i wspomnienia są, a gimbaza niech spierdala i modli się że kiedykolwiek przeżyją taka imprezę...
Kurwa Bravo, największy syf Gliwic, postawione w środku lasu, wpierdol, seks, narkotyki, jakieś kurwa gwałty nie gwałty, tam się wszystko działo - Jezu, z jednej strony dobrze, że byłem szczylem w tamtym czasie i mnie to minęło. Największa speluna była (no chyba poza Spiralą).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów