kiedyś to byly imprezy,fakt faktem każdy porobiony,ale za to laski wygladaly zajebiscie a nie teraz co druga to gruba krowa bez figury! dla paru wspomnien warto zobaczyc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten zwierzyniec nazywasz dobrą imprezą? Po parunastu sekundach słuchania tego ścierwa zaczęła mnie głowa boleć... I co narobiłeś najlepszego?
wiadomo, lepiej pograć w 'wojnę' z kolegami, taaaaaakaaaaaa impreza
Już wole dupstep od takiego jebania
wprawdzie byłem za młody na bravo kiedyś, ale to że do dziś się palą znicze tam oznacza że rzeczywiscie świetna zabawa byla ....
Jestem pigularzem, plebsem, lubię się poćic jak świnia, jestem bieda umysłową, patologią, dziczą... Tak twierdzą forumowi eksperci szczerze? Mam na was wyjebane jak zdechła foka na globalne ocieplenie.
facebook.com/events/269303716522831/
Zapraszam "plebs" znający klimaty goa trance;). A napinaczom i tak pękną dupy z żalu;).
Zapraszam "plebs" znający klimaty goa trance;). A napinaczom i tak pękną dupy z żalu;).
@kothletino, masz tak bardzo wyjebane, że musisz o tym napisać?
Pierdolić, że większość sadola to długowłosi glaniarze, więc to tu nie przechodzi. Tu musi być Woodstock i stado baranów tarzające się w błotku Jebie mnie to.
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, ile wywołałeś we mnie współczucia stwierdzeniem że są to "zajebiście wyglądające laski".
Nawet, a raczej zwłaszcza jak na standardy tego portalu.
Nawet, a raczej zwłaszcza jak na standardy tego portalu.
Kurwa nie ma to jak na poranny niedzielnym kacu zobaczyć stado techno mułów na sadolu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów