kiedyś to byly imprezy,fakt faktem każdy porobiony,ale za to laski wygladaly zajebiscie a nie teraz co druga to gruba krowa bez figury! dla paru wspomnien warto zobaczyc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Freak44 napisał/a:
Tyś chyba w pierwszym lepszy klubie dawno nie był.nie teraz co druga to gruba krowa bez figury! dla paru wspomnien warto zobaczyc
@cinek200
I nie trafiłeś z tym metalowy towarzystwem....
Do muzyki która jest na filmiku nic nie mam - ale do atmosfery tam panującej już tak.
I nie trafiłeś z tym metalowy towarzystwem....
Do muzyki która jest na filmiku nic nie mam - ale do atmosfery tam panującej już tak.
hmmm, kurwa hard, wszystko ma swoje granice, tak samo zjebane/za ostre, według mego mniemania jak metal, to spocone najedzone tabletami gady a tam czarne długowłose śmierdzące potwory w glanach.
"- kiedyś to były imprezy" - imprezy są takie same z tym że pixy były prawdziwe a nie to gówno na amfie co teraz.
Wolę grubą laske z mózgiem niż chudą bez. Grubą odchudzisz a tej bez mózgu... Nie pomożesz
Klub już nie istnieje, szkoda, jeden z niewielu klubów który organizuje takie imprezy w starym stylu to energy 2000 w Przytkowicach.
cinek200 napisał/a:
twoja składnia jest boska
Powiedz to swojemu metalowemu towarzystwie, które chodzi spocone jak świnie na co dzień, nie ma to jak glany i pełny czarny strój na lato.
To mają być fajne laski , naćpane raszple ze spoconymi pachami? Człowieku skąd jesteś , z kórwidołek wielkopolskich że same "grube bez figury" widujesz na imprezach , dobrze że juz tej dziczy nie ma.
Freak44 napisał/a:
ale za to laski wygladaly zajebiscie a nie teraz co druga to gruba krowa bez figury!
taaa, figura może i jest, ale mordy takie, że
Banda naćpanych ludzi i nic więcej. Nie wiem co w tym zajebistego ;]
A więc tak wyglądają inni ludzie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów