kiedyś to byly imprezy,fakt faktem każdy porobiony,ale za to laski wygladaly zajebiscie a nie teraz co druga to gruba krowa bez figury! dla paru wspomnien warto zobaczyc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przeciez to wszystko wieśniaczki...jasne moza popatrzeć, ocenić, ale nic wiecej...
Grube tańcza tylko z koleżankami bo nikt ich nie chce więc nie pierdol a do niektórych klubów ich nie wpuszczają. Piguły są fajne raz na rok . A teraz imprezy to same dresy pojebiane i laski ze szpachlą i codziennie bójka obowiązkowo ;/
Dla mnie takie dyskoteki to już samo w sobie wiocha ..... Większość z tych ludzi gimnazjum nie pokończyli, bo jak to oni mówią "na ch... mi szkoła" Laski takie same w mózgu nic ...... Ludzie którzy chodzą na takie wiejskie potańcówki przeważnie nic sobą nie reprezentują Takie dyskoteki to ich życie jest ..... mają 20 kilka lat i myślą ,że świat należy do nich ale oczka się otworzą za 10 lat (albo i nie ) ale to już będzie za późno
Dla Zainteresowanych
Builder - Hardbeat Market (The Original Sound Machine)
Builder - Hardbeat Market (The Original Sound Machine)
Marian Pudzianowski napisał/a:
@kothletino, masz tak bardzo wyjebane, że musisz o tym napisać?
Tak.
2:28 to nazywasz zajebiste laski ?
Przykre jest to, że na sadisticu jest tyle zjebanych ignorantów muzycznych.
tumek123 napisał/a:
Pytam się, co to KURWA ma być ?
Impreza w dyskotece Bravo w Gliwicach. Działo się to parę lat temu.
Fejk! Przecież DJ laptopa nie ma : (
Ta z 37 sekundy jaka wytrzepana
takich imprez juz nie ma i nie bedzie! jest garstka klubow gdzie ludzie wychodza z nich o 6 rano kto pamieta ten wie! jebac Gimbusów!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów