📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Tak to bywa, jak Ci swój wianek odda byle dziwa
Baba. Nie dość, że nie pomoże to jeszcze zaszkodzi.
Ja pierdole.. typowa wyobraźnia idiotki.
Leży tam tak, zaraz po wielkim triumfie, próbuje wstać wije się jak prosie w panice i słyszy... jak cała publika, zapewne grubo ponad setka osób zanosi się salwami śmiechu, śmieją się z niego. W jego umyśle robi się coraz czerniej i czerniej, ból ogarnia jego duszę a jego serce zachodzi jadem i pokrywa się szramami. Już nigdy nie będzie taki sam.
Lepiej w KIWI lub Rema1000.
ciężar sławy
Sugerowałem się barwami, babushką i popem z ministrantami. Ciapatych i Breivika nie widać.
Ministrant w 0:03
Kolor flagi na wieńcu nie przypadkowy. ktokolwiek zahaczy o ukraine albo ukrainkę to się wypierdoli.
O nie zwróciłem uwagi na kolor szarf przy wieńcu. Jeśli są żółto niebieskie to na pewno jest to Bieg Wazów w Norwegii. Poszukajcie w necie Justyny Kowalczyk, wygrała tam kobiecą klasyfikację i ma zdjęcie w takim samym wieńcu z żółto niebieską szlajfką
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów