O ile to prawda, bo źródło takie se...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
O ile to prawda, bo źródło takie se...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Emigranci muszą wiedzieć, że lepiej nie jechać do Europy przez Białoruś. Powinny krążyć wśród nich takie pogłoski:
"Bracie, lepiej tam kurwa nie jedź! Tam masz przejebane, jest zimno, mokro, płot i pojebani żołnierze, którzy nie chcą przepuszczać przez granicę. Nawet gdy weźmiesz żonę z dzieckiem, to się nie zlitują i cię nie wpuszczą. Umrzesz błądząc po mokradłach, o których nawet ci się nie śniło bo całe życie mieszkasz na pustyni.
Nawet modlitwy do Allaha nie przynoszą skutku, bo jest za daleko do Mekki.
Lepiej to sobie odpuść."
Jeżeli ścieżka przemytnicza działa, to się z niej korzysta. Jeżeli nie działa, to się szuka innej albo siedzi w domu.
"Bracie, lepiej tam kurwa nie jedź! Tam masz przejebane, jest zimno, mokro, płot i pojebani żołnierze, którzy nie chcą przepuszczać przez granicę. Nawet gdy weźmiesz żonę z dzieckiem, to się nie zlitują i cię nie wpuszczą. Umrzesz błądząc po mokradłach, o których nawet ci się nie śniło bo całe życie mieszkasz na pustyni.
Lepiej to sobie odpuść."
Jeżeli ścieżka przemytnicza działa, to się z niej korzysta. Jeżeli nie działa, to się szuka innej albo siedzi w domu.
Super, jako obywatel i podatnik tego właśnie oczekuję od SG i wojska, bezwzględnej obrony granic żebym czół się bezpiecznie, dziękuję.
[ Dodano: 2024-10-10, 15:07 ]
Wiem, że przez "u" autokorekta ze mną wygrywa.
[ Dodano: 2024-10-10, 15:07 ]
Wiem, że przez "u" autokorekta ze mną wygrywa.
Alonso napisał/a:
Emigranci muszą wiedzieć, że lepiej nie jechać do Europy przez Białoruś. Powinny krążyć wśród nich takie pogłoski:
Lepiej to sobie odpuść."
Zgadzam sie i piwko za to ! Dodał bym jeszcze wzmiankę o Polsce
Gun, gun, gun.
Yeah, yeah, yeah.
Straszni mi z tego powodu wszystko jedno.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Yeah, yeah, yeah.
Straszni mi z tego powodu wszystko jedno.
argen64 napisał/a:
białoruska propaganda. kropka.
Kartoflana technika robienia ran, rodem z jugosłowiańskich filmów z lat 70.
niestety bardziej wygląda na prowokacje, pewnie znaleźli trupa albo sami białorusini go zajebali i zrzucają na Polskę
Taa, tylko ten jeden pobity jak należy, a tamci żadnych śladów. Na pewno Polscy żołnierze by tylko jednego oprawili, a pozostałym pozwolili się patrzeć. Pewnie jak w łańcuchu pokarmowym., denat był jakimś herlakiem z zapaleniem płuc to żeby się nie zmarnował to go do ostatniej roli w filmie zatrudnili, a białoruscy specjaliści pomogli. Pozatym niech jakiś ekpert sie wypowie, ale ta prawa stopa nie wyglada na jakiś fetysz oprawcy a jakaś zmiana chorobowa co by potwierdziło, że on im był jako piąte koło u wozu. Ale nie powiem, pomysł i aranżacja fajna. Niech takie scenki robią częsciej. Finalnie wyjdzie jakieś 33% mniej (dla debili to 1 z 3 mniej) więc pokaźna oszczędność.
Szkoda człowieka ale niestety tak trzeba postępować. Czego on się spodziewał, że go chlebem i solą powitają po nielegalnym przekroczeniu granicy? Jeśli byśmy ich wpuszczali, to by wkrótce było ich dziesiątki albo i setki tysięcy na naszych ulicach. Ilu by oni zabili/okradli/zgwałcili Polaków nie wiadomo ale pewnie więcej niż jednego/jedną. Więc jest to uczciwa wymiana - jeden trup za potencjalnie wielu ocalonych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów