18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
No to dzisiaj w mojej mieścinie doszło do dosyć nietypowej 'brawurowej' akcji policji i straży miejskiej.
Ganiali się oni za małą, biedną świnką aż 2 godziny.

Najlepsze momenty : 3:43 i 4:10

'wredna taka cholera że szok'
Zgłoś
siedlik 2013-02-14, 1:35
Dozywocie dostanie pewnie jak nic.
Zgłoś
Chwytak 2013-02-14, 1:40
ludzi lubi, świnka, i to ją zgubiło. po co biegać dookoła radiowozu? w pole by pobiegła, to by chłopcy zaraz ją z oczu stracili. na śliskim mało się nie pozabijali, to w kopny śnieg by nie poszli, zapomnij
Zgłoś
torro 2013-02-14, 1:41
bodziu napisał/a:

Ganiali się oni za małą, biedną świnką aż 2 godziny.

Chyba ją ganiali, a nie się...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
mikEWrona 2013-02-14, 1:41 1
kurwa tak wszyscy na nich najezdzacie, ciekawe jestem jak wy byscie to zrobili ? Co mieli ja pierdolnac "tazerem" jak hamerykancie ? Idioci

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
Beowolf2 2013-02-14, 2:00 1
Znając życie i nieudolność polskiego wymiaru sprawiedliwości, to albo świnia spierdoli tym nieudacznikom z suki, albo sąd ją uniewinni z braku dowodów.
Zgłoś
c................l 2013-02-14, 2:12
rozbawiło mnie to jak mało co świnię złapać nic trudnego wiem bo moi rodzice mają gospodarstwo i nieraz łapałem uciekającą świnke tak więc panowie się troszkę skompromitowali
Zgłoś
Z.G.O.N 2013-02-14, 2:37
A na chuj ta siatka? przeciez mozna bylo podejsc i zlapac za ucho i do wora Co moze nie humanitarnie? to jest swinia nie czlowek!
Zgłoś
i................5 2013-02-14, 7:30
sportowcy roku i biedna świnka
Zgłoś
-57- 2013-02-14, 7:54 1
pierwsze skojarzenie

a może to guziec ?
Zgłoś
S................k 2013-02-14, 8:27 2
@mikEWrona

Normalnie, zachodzisz świnie od tyłu mając w ręce pętle ze sznurkiem (świnia nie widzi do tyłu i głową sobie tak nie machnie), łapiesz ją tym sznurkiem za pysk, wkładasz dolną część sznurka między zęby, zaciskacz pętle i ciągniesz świnie jak psa na smyczy. Trafiają się uparte jednostki, ale zazwyczaj świnia idzie gładko. Jak się miało kontakt z gospodarką to ma się sposoby. Oni zestresowali świniaka ostro więc ten zaczął uciekać przy każdym ich ruchu. Normalnie świnie nie boją się zbytnio człowieka. Też kiedyś zaciągałem 130kg świniaka z pola, spierdolił rolnikowi z transportu do rzeźnika, rył sobie spokojnie na polu obok drogi.
Zgłoś
Davaj_Nalivaj 2013-02-14, 8:42
Dudek-Dance

Co bym nie napisał i tak będzie nie na Temat
Zgłoś
flanger66 2013-02-14, 9:10
3:24 zachamowała!
Zgłoś
MindFucker__ 2013-02-14, 10:23 2
Takie rzeczy tylko w Sokółce
Zgłoś
daniello17 2013-02-14, 10:39
To teraz za takie zachowanie posiedzi sobie troche świnka.
Zgłoś
gustav665 2013-02-14, 10:56
haha mółbym oglądać takie kabarety w wykonaniu policji przez 6 dni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów