Mało brakowało, żeby sprawca powtórzył sukces Grzesia Floyda w długości bezdechu, przy akompaniamencie lokalnych patusów.
Mało brakowało, żeby sprawca powtórzył sukces Grzesia Floyda w długości bezdechu, przy akompaniamencie lokalnych patusów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tym wieku już sam powinieneś brać a nie zazdrościć. Przestań walić, zacznij ruchać. Ale kobiety!!!
A coś się tak do mnie dojebał, też jesteś takim wiejskim odpadem z marginesu jak ci na nagraniu, że się tak srogo zesrałeś?
Dla chlejusów za kierownicą zero toletancji.
Jestem 100% za ale przyznam, że od roku jeżdżę autem na cyku. ostatnie 2 m-ce ograniczyłem ale alko we krwi jest.
Lepsze szkolenie i więcej służb na co potrzeba środków. Dodam, że mieszkam w Holandii od 20 lat i widziałem akcje policji nie raz. Jakby doszlo do takiej sytuacji na miejscu były by z trzy jednostki plus duży ziom na motorku co na dzień dobry kopie z buciora w brzuch a pół towarzystwa była by skuta.Mogę polityków nie lubić, ale mam nadzieję że czy to Ziober, czy inny minister sprawiedliwości, dadzą policji więcej uprawnień. A już na pewno kursy panowania nad patusami.
Mogę polityków nie lubić, ale mam nadzieję że czy to Ziober, czy inny minister sprawiedliwości, dadzą policji więcej uprawnień. A już na pewno kursy panowania nad patusami.
Ziobro to największa szmata w polityce naszego państwa. To typowy czekista, zrobiłby karierę przy boku Dzierżyńskiego
Jedni drugich warci. Gliniarz nie potrafi sobie z jednym chłopaczkiem poradzić, którego zresztą zatrzymał nie wiadomo za co, a reszta to patusy co od rana 0,5 promila mają. Najlepsza policjantka, która oczywiście nic nie wie, nic nie może i najchętniej zamknęłaby się w kuchni.
jedyny mądry komentarz spośród wszystkich.
Ps. Istnieją ponoć badania mówiące, iż do pewnego stanu upojenia kierowcy pod wpływem jeżdżą dużo bezpieczniej od tych bez wplywu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów