Mało brakowało, żeby sprawca powtórzył sukces Grzesia Floyda w długości bezdechu, przy akompaniamencie lokalnych patusów.
Mało brakowało, żeby sprawca powtórzył sukces Grzesia Floyda w długości bezdechu, przy akompaniamencie lokalnych patusów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haaa zawiodłem się myślałem że zajebie w kolano któremuś z małpoludów ale się zawiodłem .... dla mnie to podludzie powinniśmy ich kurwa sterylizować a nawet exterminowac bo i tak nie ma z nich żadnego pożytku
Ok ale pewnie mniej podatków od nich płacisz, u nich z akcyzy za alko pewnie sporo wychodzi a patrząc na Twoje komentarze to mnóstwo wolnegoczasu masz
Haaa zawiodłem się myślałem że zajebie w kolano któremuś z małpoludów ale się zawiodłem .... dla mnie to podludzie powinniśmy ich kurwa sterylizować a nawet exterminowac bo i tak nie ma z nich żadnego pożytku
Ok ale pewnie mniej podatków od nich płacisz, u nich z akcyzy za alko pewnie sporo wychodzi a patrząc na Twoje komentarze to mnóstwo wolnegoczasu masz
o ja pierdolę jaka patologia , coś mi się wydaje, że pół wiochy pójdzie siedzieć albo dostanie zawiasy .... policja powinna tam wysłać antyterrorystów i każdego po kolei wyciagać za łachy z obory, z rekami na plecach i w skłonie . może to by ich cos nauczyło, chociaż wątpię
Mówisz z własnego doświadczenia? U ciebie w oborze się chleje? To niezbyt dobrze.
Jestem 100% za ale przyznam, że od roku jeżdżę autem na cyku. ostatnie 2 m-ce ograniczyłem ale alko we krwi jest.
Lepsze szkolenie i więcej służb na co potrzeba środków. Dodam, że mieszkam w Holandii od 20 lat i widziałem akcje policji nie raz. Jakby doszlo do takiej sytuacji na miejscu były by z trzy jednostki plus duży ziom na motorku co na dzień dobry kopie z buciora w brzuch a pół towarzystwa była by skuta.
mam nadzieje że sie rozjebiesz i zabijesz swoją rodzine, a ty zostaniesz kaleką. ha tfu śmieciu
o ja pierdolę jaka patologia , coś mi się wydaje, że pół wiochy pójdzie siedzieć albo dostanie zawiasy .... policja powinna tam wysłać antyterrorystów i każdego po kolei wyciagać za łachy z obory, z rekami na plecach i w skłonie . może to by ich cos nauczyło, chociaż wątpię
rozumiem ze wy mundurowi co dużo pierdolą a na akcji chuja mogą. LOL jak mi was nie żal i liczę na rozliczkę z czasów covidowych - kurwa ukry was pozastępują i będą chodzić jak w zegarku. Tyle
szkoda ,że nie można strzelać do bydła
Dlaczego chcesz strzelać do policjantów?
Dla chlejusów za kierownicą zero toletancji.
Obserwatorzy i JP zjeby do odstrzału.
Z głową wszystko ok? Chyba nie
jebać kurwy policyjne, pisowskie smiecie
To nie powinno być ostrzeżenie za to? Ja kiedyś dostałem za znacznie delikatniejszy zwrot.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów