Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakie to prawdziwe!
Czas na kolejny raz najwyraźniej..
PS>
Straszny mistrz. Zakręty które ja bym minivanem wziął z prędkością ok 100km/h ta pizda bierze z prędkością 60/70 km/h.
Mistrz prostej.
I to nie chodzi o bycie hejterem tylko o to ,że gośc to pizda ,która naraża życie swoje i innych co sekunde dosłownie. Już wole gości co jadą przez puste ulice miasta swoimi yamahami r1 200km/h.
Jakby na mnie ta kurwa trąbnęła i chciała przejechać między 2 samochodami to by skończyła na hardzie i jeszcze mi z jego polisy OC by naprawiali samochód.
Byli by świadkowie (zawsze są) i stracił byś prawko. Do tego płacił byś do końca życia odszkodowanie poszkodowanemu jeżeli by przeżył a jeżeli nie to poszedł byś siedzieć za zabójstwo i cwelili by cię jak kurwe.
PS>
Straszny mistrz. Zakręty które ja bym minivanem wziął z prędkością ok 100km/h ta pizda bierze z prędkością 60/70 km/h.
Mistrz prostej.
I już widać że nie masz pojęcia o motoryzacji, pokaż mi minivana który rozpędzi się do 100km/h na tych zakrętach, nawet Coupe miało by problem. Albo jeździsz autobusem albo jesteś pozerem który się chwali co to nie on, pewnie veyrona co niedziele bierzesz swoją starą hondą.
I to nie chodzi o bycie hejterem tylko o to ,że gośc to pizda ,która naraża życie swoje i innych co sekunde dosłownie. Już wole gości co jadą przez puste ulice miasta swoimi yamahami r1 200km/h.
Sądzisz że któremuś z tirowców mógł zrobić krzywdę wpadając pod koła przy tej prędkości? kierowca tira by nawet nie poczuł go, czy to na kole czy to na zderzaku. HEJTER!
PS Gdzie ten tłok? Chyba w silniku u niego co najwyżej
Trzeba mieć zdrowo najebane żeby pakować się między dwa tiry na zakręcie, niech się któryś zagapi, albo dziurę będzie chciał ominąć, a widzieć go nie będzie na pewno i trąbienie nie pomoże. Słusznie, jak się rozpieprzy, to zabije tylko siebie, więc dla mnie to i mógłby sobie w łeb strzelić na tym motorze.
Dziurę ... haha widziałeś tam jakąś? Bo ja niestety nie zauważyłem żadnej to nie jest polska... a każdy motocyklista co ma "cokolwiek" w bańce powinien wiedzieć jaką prędkość dostosować do warunków ten co ma najebane w głowie to jedzie przez piękną polską "drogę" ponad 150km/h to prędzej czy później skończy w kostnicy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów