Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W europie jest nie lepiej, roznica taka, ze ludzie nie moga sie bronic.
W Europie NIE JEST lepiej? Czyli mamy tak samo jak w Brazylii? Co za tępak jebany...
Do głupka @up W Europie już niedługo też tak będzie, bo może za dużo TVN oglądasz i nie wiesz co ciapaki robią.
W niektórych miejscach po prostu trzeba mieć broń, nawet jak nie jesteś bandziorem, bo musisz być gotowy by kogoś zabić, by samemu nie zginąć.
Do głupka @up W Europie już niedługo też tak będzie, bo może za dużo TVN oglądasz i nie wiesz co ciapaki robią.
On ogląda TfałszN i nawet nie wie co to są ciapaki
to jest patologia na skalę całego kraju; bez broni nie wychodź bo rana nie dożyjesz...
Halmanik, a ty pierwszy raz oglądasz filmiki z brazylijskich rejonów na sadolu?
Ile to razy były wrzuty, jak w dzielnicach różnych w Brazylii, podchodzili do ludzi i strzelali prosto w łeb, a to na ulicy, a to w restauracji, czy w sklepie. Ja bym się dziwił tamtejszym normalnym ludziom, czemu nie posiadają klamki. Pukawka w tamtych rejonach to raczej podstawa, żeby przeżyć do kolejnego dnia i trzeba być niestety ZAWSZE czujnym, tak jak ten gość, który ma prawidłowy odruch widząc 2 typów idących w jego stronę.
to jest patologia na skalę całego kraju; bez broni nie wychodź bo rana nie dożyjesz...
Jak wyjdziesz z bronią to gwarancji dożycia też nie ma
W niektórych miejscach po prostu trzeba mieć broń, nawet jak nie jesteś bandziorem, bo musisz być gotowy by kogoś zabić, by samemu nie zginąć.
On ogląda TfałszN i nawet nie wie co to są ciapaki
Nie oglądam tv w ogóle.
Natomiast wy oglądacie TVP, macie "odpowiednia" wiedze no i co z tego, skoro jesteście pizduchami i w razie ciapackiego napadu schowacie się do dziury jak szczury? Przecież wystarczy na was spojrzeć - chude cioty z pryszczatymi ryjami i przetłuszczonymi włosami. Wzorem rycerskich cnót jest dla was Kaczyński, Terlecki i Macierewicz
Powiedzmy, ze od jutra wprowadziliby powszechny dostęp do broni w Polsce - i co z tego pizduchy, skoro wystarczyłby jeden uzbrojony w glocka kibol Legii, żeby was powystrzelać, cioty? Wam by się tak łapy trzęsły, ze jedyne co byście trafili to rykoszetem wasza matkę snująca się do kościoła
Przecież wystarczy na was spojrzeć - chude cioty z pryszczatymi ryjami i przetłuszczonymi włosami.
Gdzie ty widzisz ich zdjęcia?
Gdzie ty widzisz ich zdjęcia?
W którym miejscu pisałem cos o zdjęciach? Jesteś upośledzony?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów