piłka nożna i zabójstwa, tym razem shotgun
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kurwa w tym gówno kraju to jak wiesz że możesz zostać odjebany to powinieneś zawsze mieć gnata przy sobie i nie stać jak debil na ulicy xD
Gdyby ogladał Sadistica, to wiedziałby, że w Brazylii nie stoi się przed domem na ulicy.
Kurwa.. z takiej odleglosci zjebac strzal ze srutu? To trzeba naprawde sie Bogdan Boner nazywac.
Miałam nadzieję że gówniaka zabójcy przejadą, trzeba być debilem aby pozwalać dziecku bawić się na ulicy w nocy.
Lord_Slizgacz napisał/a:
Dlatego mamy w języku polskim coś takiego jak czas przeszły niedokonany.No chyba nie uciekł do końca tak jak chciał.
to wiedziałby, że w Brazylii nie stoi się przed domem na ulicy
Ale weź poprawkę na to, JAK wyglądają wnętrza ich klitek.
Stanie na ulicy przy rynsztoku pewnie daje im świeże powietrze i oddech od tej przytłaczającej ciasnoty.
majeńka napisał/a:
Miałam nadzieję że gówniaka zabójcy przejadą, trzeba być debilem aby pozwalać dziecku bawić się na ulicy w nocy.
Dlatego mamy w języku polskim coś takiego jak czas przeszły niedokonany.
ale w niektorych miejsach kolo 18 juz sie robi ciemno.
killua napisał/a:
Nie w środku lata. Na południowej półkuli jest teraz efektywnie sierpień.ale w niektorych miejsach kolo 18 juz sie robi ciemno.
Blisko równika dzień trwa równo 12 godzin ( od 6 do 18) niezależnie czy sierpień czy styczeń. Takich rzeczy chyba w szkolę uczą...
Aaltonen napisał/a:
Blisko równika dzień trwa równo 12 godzin ( od 6 do 18) niezależnie czy sierpień czy styczeń. Takich rzeczy chyba w szkolę uczą...
W jakiej szkole tego uczyli? Tylko w momencie równonocy wiosennej i jesiennej. Słyszałeś o nachyleniu orbity Ziemi, zwrotnikach?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów