📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a co się mają pierdolić? Ścigają przestępców w najgroźniejszym rejonie na ziemi. Co drugi ma gnata (de facto o tym pomyślał tylko przedostatni policjant za w czasu wyjmując własnego). Uciekinierzy wyjebane mają na to czy ścigający ich policjant jest ojcem, który może osierocić dzieci w pościgu pod prąd, tylko prują ile wlezie w nadziei, że ten faszysta policjant co go ściga bez powodu odpuści...
Bardzo dobrze, traktują podejrzanych etnicznie tak samo jak policja w USA czy w Polsce. A że podejrzanie etnicznie są wszyscy, to i się nie pierdolą z nikim.
Brazylijska policja to jedyna zajebista rzecz w Brazylii
Te pościgi i rozpierdalanie bandytów ogląda się lepiej niż nie jeden film akcji.
-Ernest Hemingway
Te pościgi i rozpierdalanie bandytów ogląda się lepiej niż nie jeden film akcji.
Brazylijska policja to jedyna zajebista rzecz w Brazylii
Jedyna? Polemizowałbym!
A co niby jeszcze? tylko nie gadaj mi, że te zapasione sraki u dasilvównek
-Ernest Hemingway
-Ernest Hemingway
Cytat:
Hrabia Drapula
powinni mieć takie kołczany przy motorach i drągi do wkładania w szprychy
Ty wiesz co to jest kołczan?! Na chuj im futerał na strzały? A może lepiej by było gdyby napierdalali tych bandziorów buławami, buzdyganami lub morgensternami, siekali ich; toporami, mieczami, ewentualnie ścierali się z nimi na kopie?!
Pytanie do ekspertów.
Normalnie w motorze gaz i przedni hamulec jest pod prawą dłonią.
Czy oni to mają jakoś inaczej zrobione skoro mógł sięgnąć po broń (prawą ręką) i nadal utrzymać prędkość, po czym (nadal z giwerą w łapię) zatrzymać moto?
Normalnie w motorze gaz i przedni hamulec jest pod prawą dłonią.
Czy oni to mają jakoś inaczej zrobione skoro mógł sięgnąć po broń (prawą ręką) i nadal utrzymać prędkość, po czym (nadal z giwerą w łapię) zatrzymać moto?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów