📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kiepska ta piniata. Nie ma słodyczy.
Ale odgłos pręta byl haha ktos oszukuje
Najlepsze w tych deskoterapiach jest to, że ci co ją przeprowadzają sami zapewne wcale nie są lepsi tylko nie dali się jeszcze złapać.
Przy vol1 były emocje jak przy wystąpieniach Morawieckiego. A teraz to takie M jak miłość.
Tak długo to już wstawiacie, że się wkurwiłem jak zaczął im uciekać.
Brazylijska deskoterapia zaczyna się ciągnąć jak wenezuelskie seriale
Cywilizowali się. Są teraz w epoce żelaza.
Slobo coś. Nie jestem zadowolony z efektu.
Temat okładania czym popadnie a najczęściej kijami i deskami nie za darmo tylko najczęściej z próbę kradzieży nigdy się nie znudzi. A ja zapytam filozoficznie: W Brazylii patyczkują się ze złodziejami czy nie patyczkują?
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Kuuurwa napisane że hoooo.. z podnietki nie trafiałem w klawisze.
Kuuurwa napisane że hoooo.. z podnietki nie trafiałem w klawisze.
Nigdy się nie dowiemy czy ta deskopatia jest efektem poprzedniej deskopatji. Być może za kilka lat będą tak sobie mówić Dzień Dobry.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów