📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Bardzo pozytywnie zaskoczyl mnie dzwięk łopaty
Ciekawe kiedy sięgnął po kilofy czy chociaż jakieś motyki?
To jest desko-łopato-krzesłoterapia!
Dzwięk uderzenia łopatą w czaszkę rzeczywiście całkiem spoko. Trzeba zapętlić, bo miło się słucha
Dzwięk uderzenia łopatą w czaszkę rzeczywiście całkiem spoko. Trzeba zapętlić, bo miło się słucha
He he obili chłopa krzesełkiem na którym siedział. Do tego kapeć spadł co oznacza, że ciosy mogą być potencjalnie śmiertelne.
Zwyrol
Jak „nielubianego”? Śledzę każdy odcinek i nawet z fabułą jestem na bieżąco
Szpadlem w łeb najlepsze hahaha xD (tylko jedną emotikonkę wolno bo komunistyczna cenzura usuwa komentarz)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów