📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
brazylijska deskoterapia vol 55? to już tasiemiec jak w "kamiennym kręgu, dwa oblicza miłości, esmeralda, brzydula i zbuntowany anioł" do kupy razem wzięte...
Halman napisał/a:
w "kamiennym kręgu, dwa oblicza miłości, esmeralda, brzydula i zbuntowany anioł" do kupy razem wzięte...
Jak kiedyś pisałem o Isaurze i Leoncio z "Niewolnica Isaura" nikt mnie kurwa nie słuchał.
stopwar napisał/a:
Jak kiedyś pisałem o Isaurze i Leoncio z "Niewolnica Isaura" nikt mnie kurwa nie słuchał.
a kto cię ma słuchać jak tutaj średnia wieku to12 lat? tyle co ja mam tutaj konto...
Toż to rehabilitacja. Próbują rozruszać jej krążenie !
Bardziej mi to wygląda jak kantówko terapia
Ciekawi mnie powód takiego potraktowania. Chociaż obawiam się ze w kraju z Gówna i patyków mogła odjebać jakaś pierdołę.
Niektorym uroda ulatwia zycie, a innym nie
Z nóg została miazga. Wielokrotne złamania kości udowych, piszczeli. Strzaskane kolana. Jak nie dojdzie do wewnętrznego krwotoku i przeżyje to reszta życia na wózku. Nie wiem co laska zrobiła, ale goście tłukli żeby zabić. Żadna terapia
Z nóg została miazga. Wielokrotne złamania kości udowych, piszczeli. Strzaskane kolana. Jak nie dojdzie do wewnętrznego krwotoku i przeżyje to reszta życia na wózku. Nie wiem co laska zrobiła, ale goście tłukli żeby zabić. Żadna terapia
Skurwysyny pierdolone, szczęście, że pierwszy strzał w łeb pozbawił ja przytomności
Też mi się nie podoba szlachtowanie laski tymi deskami pewnie dlatego że chyba niezła z niej dupa. Jakby to był jakiś typ to byście się w postach slinili z podniety. Nie mowie ze ja nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów