📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Widać wprawe u operatora deski. Bije równo, rytmicznie. Pewnie nie jedną deseczke na plecach połamał.
Uczestnik terapii też wprawiony: plecy wyprostowane, oddech równy, podążanie za kierunkiem wektora przyrządu terapeutycznego, widać nie pierwszyzna
Piękne bloki i amortyzacja
Miałby fuchę u Norrisa jak nic
Miałby fuchę u Norrisa jak nic
A ten w białych spodenkach jak grzecznie siedzi. Pewnie następny w kolejce
"Będę cię napierdalać tą deską aż się nauczysz jak się prawidłowo kładzie cegłę dziurawkę"
Ale pięknie go klepie, chyba sobie ustawie ten dzwięk jako dzwonek w telefonie.
Odgłosy jak przy ubijaniu schaboszczaka na niedzielę lub robienie klaskanych
Kurwa jak ja bym chciał widzieć takich cwaniaków jak Łukaszenka czy inny kutas jak sie mazgają po takim czymś , nagle z wielkich dyktatorów byś widział że to zwykli ludzie i że ich też boli
on chyba rybe bije
Na końcu kręci dupą, jakby chciał, żeby go jeszcze wyruchali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów