Ten co leży wygląda jak dziewczynka, a dziwka też niczego sobie więc na pewno dacie radę fapnąć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nexures napisał/a:
kurwa ma jeszcze szczelnosc pokazywac swoj ryj. n
Jakby była nieszczelna toby wykitowała.
już kurwa wyjmuje z gaci -,-
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
i poraz kolejny kolejna glupia dziwka udowodnila ze miejsce kobiet jest w kuchni , nawet telefonu jak nalezy trzymac nie umie ..
Fakty są takie, że wy jesteście zwykłymi zakompleksionymi napinaczami których najczęstszą partnerką w życiu są wasze własne dłonie. Bieber dostaje pocisk od takich was, ale podejrzewam, że ze swoimi pieniędzmi, sławą i fankami na całym świecie ma was tak bardzo głęboko w dupie jak się tylko da. Wy możecie go obrażać na forach internetowych a on może pukać najlepsze laski z całego świata i jeździć najlepszymi furami, mieszkając w pięknych, luksusowych domach śmiejąc się z zakompleksionych internetowych hejterów
@Dylek92 Spenetrowałeś sobie już dupsko, wibratorem z podobizną Dżustyna?
pudelek.tv/video/Prostytutka-NAGRALA-SPIACEGO-BIEBERA-3725/
czyli pizduś ja bym ruchał fanki a nie kurwy xD
Niesamowicie wkurwiają mnie hejty ludzi, którzy swoją jedyną książkę zahaczającą o ekonomię mieli w ręku w LO z tytułem "Podstawy przedsiębiorczości". Robicie mu reklamę skurwysyny. Jaranie się Bieberem to pedalstwo, ale hejtowanie go zakrawa o jedną z definicji głupoty.
Prawda jest taka, że może i bieber to ciota ale wy wszyscy u góry łącznie ze mną nie poruchacie przez całe życie tyle co on, bo ma hajs a tępe szmaty pchają mu się do wyra jak muchy do gówna.
Znajdziemy sobie żony, zamieszkamy z nimi i przed narobieniem sobie dzieciaków zaruchamy za wszystkie czasy, a on będzie obiektem beki przez jeszcze długi czas.
Co nie zmienia faktu, że Bieber ma niezły progress i muszę przyznać, że niektóre jego najnowsze kawałki mi się podobają - a modern pop to dla mnie zazwyczaj gówno.
Zwinięty w kokon jakby go dupa bolała
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów