18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
głodzik1 2013-11-07, 11:03 3
to jest po tym jak się popłakał ? pocieszała go i biedaczek zasnął
Zgłoś
606 2013-11-07, 11:12 4
Na początku myślałem, że to dwa kawałki gówna obok trzeciego, większego.

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
nowynick 2013-11-07, 11:42 71
przeróbka, w oryginale zamiast czarnulki był duży czarnuch
Zgłoś
Yanuha 2013-11-07, 11:58 2
dwie dziwki
Zgłoś
Smutas 2013-11-07, 12:32 50
Każdy kto wrzuca tu filmiki z gnojkiem musi być kryptogejem. Nikt normalny by się nim tak nie podniecał.
Zgłoś
Un_Nem 2013-11-07, 14:40 1
pizda nie umie zaruchac normalnej to musi na kurwy chodzic. co w tym dziwnego?

Nie
Zgłoś
piter210 2013-11-07, 16:03
Ciekawe ile mu dziwka zapłaciła ?
Zgłoś
GoldRoger777 2013-11-07, 16:55 24
Prawda jest taka, że może i bieber to ciota ale wy wszyscy u góry łącznie ze mną nie poruchacie przez całe życie tyle co on, bo ma hajs a tępe szmaty pchają mu się do wyra jak muchy do gówna.
Zgłoś
Kakutniaczek 2013-11-07, 19:21 24
GoldRoger777 napisał/a:

Prawda jest taka, że może i bieber to ciota ale wy wszyscy u góry łącznie ze mną nie poruchacie przez całe życie tyle co on, bo ma hajs a tępe szmaty pchają mu się do wyra jak muchy do gówna.

I powiedz co mu z tego ruchania jak mu jadą na każdym kroku ?
Jakbyś chciał to poruchałbyś (może nie tyle co on ale trochę na pewno)
Kwestia tylko taka że musisz się namęczyć przy ich zdobywaniu.(on sypie flotę i się sypią.)

A prawda jest taka że trzeba mieć nudne życie żeby się podniecać takimi wiadomościami (oczywiście nie twierdzę, że Ty drogi kolego, to czynisz.)
Kukiełka wielkich wytwórni fonograficznych, bujająca się jak pierdolony rezus na gumce na odpustowym kramie.

Pozdrawiam
Zgłoś
nowynick 2013-11-07, 19:35 3
GoldRoger777 napisał/a:

zazdrościsz mu tak, że ma parę groszy na kurwę? Godzina dobrej zabawy to 200-300 zł, chyba każdego Kowalskiego czasem stać, a on żeby na kurwę zarobić zrobił z siebie kurwę na cały świat
Zgłoś
Kubashenko 2013-11-08, 0:22
Oby go/ją (chuj wie) zaraziła syfem i oby zdechł. Pozdrawiam
Zgłoś
JacekLdz 2013-11-08, 0:30 1
zamiast z misiem , pedałek śpi z czapką.
Zgłoś
N................s 2013-11-08, 0:32 11
najbardziej mnie smuci fakt, ze ta kurwa ma jeszcze szczelnosc pokazywac swoj ryj. nie dosc ze zobaczy ja rodzina to pewnie jej chlopak itp. smuci mnie ze w tych czasach wiekszosc 'kobiet' to pierdolone nic nie warte szmaty, ktore ciesza sie bo daly dupe komus za kase. zyjemy w takich czasach ze to sie zaczyna normalne robic, i tym mlodsze sa dziewczyny tym wieksze kurwiątka z nich
Zgłoś
katolunchained 2013-11-08, 0:35 3
Nie wiem czy to prostytutka, ale tak jak kiedys powiedzial Charlie Sheen, nie placisz im za seks, placisz za to zeby po nim wyszly. Duzo slaw chodzi na dziwki nawet kiedy moga miec kazda dupe ktorej zapragna, tutaj chodzi tylko o to zeby dobrze poruchac, nie tracic czasu na bajere, tylko poprostu poruchac.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów