📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sadoletocioty napisał/a:
Fajne dupy a to jakieś dojebane pedalstwem skojarzenia. Współczuję...
Szlaufy bez krzty klasy a Ciebie to jara. Współczuję.
Fajna Piczita...
Tranquillum napisał/a:
A co ty chcesz z laską robić? Książki pisać? Laski przecież są tępe w chuj, nawet te najmądrzejsze z nich
Móc rozmawiać na wiele abstrakcyjnych jak i naukowych tematów, móc założyć rodzinę, móc mieć inteligentną matkę swoich dzieci.
Szkoda takiej ładnej buźki trochę, na grupowy seks z ciapakami. Oddałbym ją na leczenie odwykowe, umył, dał kwiaty i zabrał do kina po kolacji w restauracji
brazylijskie pół murzynskie pół indianskie pół portugalskie gangusy cfelusy z faveli z kartelu los pedałos da silvus różowe włoski i żelki na włoskach kurwy spedalone
Lajzza napisał/a:
Szkoda takiej ładnej buźki trochę, na grupowy seks z ciapakami. Oddałbym ją na leczenie odwykowe, umył, dał kwiaty i zabrał do kina po kolacji w restauracji
Rebeliant napisał/a:
Móc rozmawiać na wiele abstrakcyjnych jak i naukowych tematów, móc założyć rodzinę, móc mieć inteligentną matkę swoich dzieci.
Tomix93 napisał/a:
pewnie zarażają sie wzajemnie covid
Widzę tu zlot Białych rycerzy, i to ostatnie nie wiem jak sie nazywa?
Tranquillum napisał/a:
A co ty chcesz z laską robić? Książki pisać? Laski przecież są tępe w chuj, nawet te najmądrzejsze z nich
Masz rodzinne wzorce?
Noside napisał/a:
Szlaufy bez krzty klasy a Ciebie to jara. Współczuję.
Ten pokemon w awatarze dużo mówi na temat twojego doświadczenia z kobietami. Również współczuję, może kiedyś jak uzbierasz w skarbonce odpowiednią kwotę to też będziesz mógł poruchać coś innego niż kobietę podobno do ropuchy albo hipcia. Powodzonka wariacie trzymam za Ciebie kciuki!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów