📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Huj z tym o co chodzi ale gdyby miał ruchać tą suczkę za to że pociągne tą butelkę to też bym ciągnął
dziewczyna i brudasy lub czarni pierdole, koniec oglądania nie wiem co jak bo na rzyganie się zbiera ...
Wydaje mi się że inhaluja się poppersem
Fajne dupy a to jakieś dojebane pedalstwem skojarzenia. Współczuję...
saves napisał/a:
Denko wycięte, w środku chuj.
banerr napisał/a:
Jak można chcieć ją ruchać skoro pierdolą ją czarnuchy?
Twoja rodzinę dyma cały polski rząd. Jakiś seks tam zachodzi prawdopodobnie, skoro żyjesz. Także skup się na tym, jak Twoja rodzina może się chcieć ruchać.
Sadoletocioty napisał/a:
Wydaje mi się że inhaluja się poppersem
Kiedyś z holandii sie to zwoziło na potęgę. Ziomuś tak wciągał, że aż zaczął widzieć na żółto Podstawowe pytanie po popku: ile masz lat
Obrzydza mnie korzystanie z jednej butelki...
Brazylijki brzydzą mnie jednak bardziej niż murzynki, miks Indian z murzynami to kompletny niewypał. Ani to piękne, ani tym bardziej mądre i nie wiem co mnie bardziej obrzydza, ale chyba iloraz inteligencji zbliżony do szympansa, tego brzydzę się u kobiet bardziej niż tego, że są brzydkie z twarzy.
sothis napisał/a:
Twoja rodzinę dyma cały polski rząd. Jakiś seks tam zachodzi prawdopodobnie, skoro żyjesz. Także skup się na tym, jak Twoja rodzina może się chcieć ruchać.
Debilem to są twoi starzy, że jak się okazało, że taka spierdolina jak Ty przyjdzie na świat to Cię nie wyskrobali
wieszakiem... Ale trudno im się dziwić, mieli nadzieję, że chociaż pomożesz w gospodarstwie...
Rebeliant napisał/a:
Brazylijki brzydzą mnie jednak bardziej niż murzynki, miks Indian z murzynami to kompletny niewypał. Ani to piękne, ani tym bardziej mądre i nie wiem co mnie bardziej obrzydza, ale chyba iloraz inteligencji zbliżony do szympansa, tego brzydzę się u kobiet bardziej niż tego, że są brzydkie z twarzy.
A co ty chcesz z laską robić? Książki pisać? Laski przecież są tępe w chuj, nawet te najmądrzejsze z nich
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów