📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni mają wyjebane na kamery czy są tak upośledzeni, że nie wiedzą, że takowe istnieją?
mygyry napisał/a:
Oni mają wyjebane na kamery czy są tak upośledzeni, że nie wiedzą, że takowe istnieją?
Dokładnie mają wyjebane, przecież nie ma napisanego adresu na czole, nikt jej nie bedziescigał, a po miesiącu się wszystko kasuje.
Mały czujnie patrzy na matkę,uczy sie
Aż mnie zdziwiło że mógłby być jakiś kraj bez 500+ i sprawdziłem. Brazylia nim nie jest, tam jest "Bolsa Familia". Jeszcze raz będę powtarzał... Polska jest jednym z ostatnich krajów który wprowadził socjal dla narodzonych dzieci a zagranicą to standard w Europie Zachodniej dostaje się tyle co w Polsce zarabia pracując.
Bardziej dziwi mnie, że sprzedawcy mają tak chujowe lady w takim kraju.
Możecie skończyć z tym 500+?! Ha, żartuję - jedźcie dalej po tej patoli
TB303 napisał/a:
Możecie skończyć z tym 500+?! Ha, żartuję - jedźcie dalej po tej patoli
ładnie tak o mamusi i tatusiu?
longlong7 napisał/a:
ładnie tak o mamusi i tatusiu?
No i mamy pierwszego beneficjenta 500+(czyt. patologie). Następny proszę...
TB303 napisał/a:
No i mamy pierwszego beneficjenta 500+(czyt. patologie). Następny proszę...
Możesz już wyjść.
mygyry napisał/a:
to nie jest biedronka czy jakiś market gdzie ochroniarz siedzi i patrzy w monitorek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów