📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:25
🔥
Młodzi elektrycy kolejowi spod Moskwy
- teraz popularne
🔥
Youtubery w McLarenie
- teraz popularne
Młocka jak na dożynkach w Peru
Dzieci się szturchają. Tyle mają z życia, jak dorosną to przyjdą obowiązki. Praca, dzieci. Póki co, niech się bawią.
Myslalem ze to wybieg szympansow, dzieki za opis
Biała koszulka bije się z czarną, po chwili biała atakuje czerwoną która walczy z szarą, ta z kolei atakuje tą białą. Tam chyba nie ma teamów, tam jest wojna o tron Alfy xD
Juzwa napisał/a:
Dzieci się szturchają. Tyle mają z życia, jak dorosną to przyjdą obowiązki. Praca, dzieci. Póki co, niech się bawią.
Praca czy kradzież telefonu jadąc na kiblu z kolegą? A szturchania zamienią na pobicia śmiertelne
Roladki schabowe z parówkami:
Schabowe po umyciu i osuszeniu rozbić tłuczkiem na płaty.
Następnie oprószyć solą i posmarować musztardą.
Mielone wymieszać z przyprawami, cebulą, czosnkiem i jajkiem.
Na każdym płacie rozsmarować farsz.
Ułożyć parówkę oraz plasterki mozzarelli. Każdy płat zawinąć w roladę i obwiązać nitką kuchenną.
Podsmażyć na oleju rzepakowym z każdej strony.
Po podsmażeniu przełożyć do naczynia żaroodpornego razem z wytworzonym tłuszczem i piec do miękkości około 40 - 50 minut w nagrzanym piekarniku do 180 stopni.
Po upieczeniu wyjąć z piekarnika z każdej ściągnąć nitkę.
Ułożyć na półmisku,udekorować i podawać z frytkami lub tak ja ja z kluskami i kapustą.
Schabowe po umyciu i osuszeniu rozbić tłuczkiem na płaty.
Następnie oprószyć solą i posmarować musztardą.
Mielone wymieszać z przyprawami, cebulą, czosnkiem i jajkiem.
Na każdym płacie rozsmarować farsz.
Ułożyć parówkę oraz plasterki mozzarelli. Każdy płat zawinąć w roladę i obwiązać nitką kuchenną.
Podsmażyć na oleju rzepakowym z każdej strony.
Po podsmażeniu przełożyć do naczynia żaroodpornego razem z wytworzonym tłuszczem i piec do miękkości około 40 - 50 minut w nagrzanym piekarniku do 180 stopni.
Po upieczeniu wyjąć z piekarnika z każdej ściągnąć nitkę.
Ułożyć na półmisku,udekorować i podawać z frytkami lub tak ja ja z kluskami i kapustą.
Bydło pierdolone