📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ładnie go jajami obklaskała
Każdego życie może się skończyć w każdej chwili, co ma z tym wspólnego ucieranie się mordą o zrogowaciałe krocze slumsowej kurewki? Co, w momencie odcinania łba będziesz szczęśliwszy, że masz syfy na mordzie od zlizywania grzyba i robali z jej dupska? Co wy ateusze? Gubicie się w tej swojej logice, skoro po śmierci już was nie ma, to chuj w to jak przeżyliście życie. Więc nie pierdolcie już "żyje się tylko raz", bo jeśli tak, to po chuj próbować żyć jakkolwiek, skoro po śmierci nie ma to znaczenia. Czy tylko ja jestem na tyle zajebisty, by dostrzegać tę sprzeczność? Wy szukacie usprawiedliwienia, po prostu, dla grzeszenia za życia. Tyle na temat.
Nie rozumiem co jest podniecającego w zapachu spoconej śmierdzącej dupy.
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów