Dwójka złapanych bandziorów zadźgała starszego mężczyznę, a następnie ukradła mu samochód. Zostali jednak złapani przez policję
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To był pewnie najbrutalniejszy przypadek samobójstwa podczas zatrzymania od miesięcy w tym rejonie
Pewnie zaraz się zleci kółko obrońców praw zwierząt ale uważam, że jeśli ich nie zabili a tylko wpierdolili mocno, to jeśli faktycznie kogoś te bandziory zabiły, wpierdol im się należał i wszystkie policje na świecie powinny tak robić w przypadku najpoważniejszych i brutalnych przestępstw.
jeśli wiadomo, że to sprawcy to od razu powinni wywozić do lasu a nie kłaść na utrzymanie całej reszty społeczeństwa
Velture napisał/a:
wszystkie policje na świecie powinny tak robić w przypadku najpoważniejszych i brutalnych przestępstw.
Dresiarze i kibole powinni dostawać taki wpierdol nawet za drobne przewinienia i będzie ok.
@~Velture bo przecież nikt nigdy nikogo fałszywie nie oskarża, bo fałszywe podejrzenia nigdy na nikogo nie padają.
za zadźganie człowieka dla zysku to powinno być nabicie na pal, a nie kilka siniaków
@velture i @hoszo
Pierdolicie jak potluczeni,
To nas dzieli od tego motlochu ze mamy w konstytucji zapis o tym ze jestes Niewinny dopoki nie udowodnia ci winy.
Samosady sa dla religi pokoju typu Islam i krajow 3 swiata jak brazylia. Cywlizowany kraj tak nie robi.
Pierdolicie jak potluczeni,
To nas dzieli od tego motlochu ze mamy w konstytucji zapis o tym ze jestes Niewinny dopoki nie udowodnia ci winy.
Samosady sa dla religi pokoju typu Islam i krajow 3 swiata jak brazylia. Cywlizowany kraj tak nie robi.
Nie chciało by mi się tak machać taką ciężką pałą w taki upał. Ja bym każdemu strzelił po kulce w baniak i w klimatyzowanym aucie siedząc wypełnił protokół czynnej napaści na funkcjonariusza policji.
gościo zapierdziela fizycznie, a wystarczyłyby dwie kulki
pewnie liczy na premię i mam nadzieję że ją dostanie
pewnie liczy na premię i mam nadzieję że ją dostanie
Z jednej strony fajnie, podoba mi się, ale z drugiej strony jak ma tam być dobrze, skoro policja nie różni się od bandziorów ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów