📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Małże też były żarciem dla biedy jak ryby nie udało się złapać, teraz wielkie Ą Ę, tylko czekać jak takie robale będę w sosie a'la Pierre Dolony i będzie w restauracji za 300 ojro
To jest zdrowsze niż to gówno w biedronce co nazywają towarem spożywczym.
mygyry napisał/a:
Małże też były żarciem dla biedy jak ryby nie udało się złapać, teraz wielkie Ą Ę, tylko czekać jak takie robale będę w sosie a'la Pierre Dolony i będzie w restauracji za 300 ojro
Homarami karmiono więźniów i ogólnie wszystko co teraz jest wielce prestiżowe, kiedyś było pokarmem dla biedoty. Nawet nasze stare polskie powiedzenie: "na bezrybiu, rak też ryba" chyba odnosi się do tego.
Szanuję dbanie o czyste żarcie.
Zawsze stoi.
Dzięki za link do Wiki. To był chyba najciekawszy tekst jaki przeczytałem w tym tygodniu.
Jebany, jak w „strumieniu” glizde wypłukał
dobrze, że umył w kałuży przed jedzeniem, bo mógłby się od brudnego rozchorować.
Wreszcie wiem na jakim drzewie rośnie makaron.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów