Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te gangusy bycia zabójcą na wynajem się chyba uczyli w burdelu. Żeby z pompy nie trafić w szybę samochodu z kilku metrów nie potrafić? Kurwa, mam jakieś dziwne przeczucie, że to na jakiś śmieszny gaz jest ta zabawka
Myślisz że jak strzelisz w przednią szybę to ta się posypuję w drobny mak? Nie oglądałeś pościgów w UsA jak policjant strzela przez przednią szybę w trakcie pościgu?
Myślisz że jak strzelisz w przednią szybę to ta się posypuję w drobny mak? Nie oglądałeś pościgów w UsA jak policjant strzela przez przednią szybę w trakcie pościgu?
widziałem, no i zawsze przy pierwszym strzale na szybie już jest pająk. Ja nie mówię o tym, że szyba powinna się rozpryskać jak te chujowe sztuczne szyby w hollywood, ale tutaj nawet jedna mała pajęczynka się nie pojawiła.
widziałem, no i zawsze przy pierwszym strzale na szybie już jest pająk. Ja nie mówię o tym, że szyba powinna się rozpryskać jak te chujowe sztuczne szyby w hollywood, ale tutaj nawet jedna mała pajęczynka się nie pojawiła.
Strzelając z mocniejszego airsofta zrobiłaby się pajęczyna, szyby w autach są dość solidne, ale ślad by został, tym bardziej z prawdziwej broni, ewidentnie chybił.
klapki na gołych girach, bar z pustaków, plastikowe krzesełka, piwo na dykcie na oponach, bezpański pies, śpiący ludzie na chodnikach, .
tak wygląda przeciez Brazylia....
a tu jakas 4pasmowa autostrada, i to jeszcze oświetlona.
dziwnie to się ogląda... :/
kurwa...
klapki na gołych girach, bar z pustaków, plastikowe krzesełka, piwo na dykcie na oponach, bezpański pies, śpiący ludzie na chodnikach, .
tak wygląda przeciez Brazylia....
a tu jakas 4pasmowa autostrada, i to jeszcze oświetlona.
dziwnie to się ogląda... :/
Bo to do faweli nie można dojechać autostradą?
jestem na sadolu, stąd czerpię wiedzę o świecie.
widzę flaki/strzelaninę, stawiam piwko.
proste.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów