Brazylijska siatkarka zaskoczyła wszystkich
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nogą można? Myślałem, że to tylko w zasadach podwórkowych się sprawdza
Ale mi kurwa zaskoczenie, też myślałem, że cycki. Kopnła piłkę woooooooow
Patrze, a tu siatkarka i film 20 sekundowy, to mysle sobie bedzie kutach A ona tylko pilke kopnela
I teraz chuj wszystkim w dupę co w podstawówce się spierali, że niby w siatkówce gra się tylko rękami!!!!!
@up
No już, uspokój się. Teraz od września idziesz już do gimnazjum, do Twojego mózgu będą docierały nowe informacje (być może nawet uda Ci się przyswoić jakąś wiedzę) i nie możesz reagować na takie rzeczy agresją. A tak swoją drogą to coraz bardziej się zawodzę na moim przekonaniu, że każdy człowiek posiada wrodzoną potrzebę zdobywania wiedzy. Bo skoro to dla Ciebie takie ważne, to nawet jeśli nie umiesz korzystać z wyszukiwarki internetowej mogłeś po prostu spytać swojego nauczyciela od wf.
W ogóle muszą otaczać Cię dziwni ludzie, bo ja gdziekolwiek i kiedykolwiek grałem w siatę nigdy nikt nie miał wątpliwości co do tego że można używać nóg.
Ba, można używać nawet głowy! Ale ta informacja raczej Ci się nie przyda.
W każdym razie pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów na drodze nieagresywnego zdobywania wiedzy.
No już, uspokój się. Teraz od września idziesz już do gimnazjum, do Twojego mózgu będą docierały nowe informacje (być może nawet uda Ci się przyswoić jakąś wiedzę) i nie możesz reagować na takie rzeczy agresją. A tak swoją drogą to coraz bardziej się zawodzę na moim przekonaniu, że każdy człowiek posiada wrodzoną potrzebę zdobywania wiedzy. Bo skoro to dla Ciebie takie ważne, to nawet jeśli nie umiesz korzystać z wyszukiwarki internetowej mogłeś po prostu spytać swojego nauczyciela od wf.
W ogóle muszą otaczać Cię dziwni ludzie, bo ja gdziekolwiek i kiedykolwiek grałem w siatę nigdy nikt nie miał wątpliwości co do tego że można używać nóg.
Ba, można używać nawet głowy! Ale ta informacja raczej Ci się nie przyda.
W każdym razie pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów na drodze nieagresywnego zdobywania wiedzy.
Piłka w siatkówce może być odbita dowolną częścią ciała, nawet dupą Wszystko polega na tym, aby piłkę ODBIĆ a nie rzucić, bo to jest już traktowane jako błąd.
@Nadir1
Gdy ja chodziłem do podstawówki internet nie był tak popularny, jak to widocznie było za Twoich czasów.
Gdy ja chodziłem do podstawówki internet nie był tak popularny, jak to widocznie było za Twoich czasów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów