18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
fu_k_that_sh_t 2019-09-18, 20:38 2
na szafot z tą kurwą w spodniach
Zgłoś
Andrzejas 2019-09-18, 20:52 1
Trzy razy się krzyczy "stój, bo strzelam!", a potem się strzela! Co za mięczak z tą klamką....

Quae nocent, docent
Zgłoś
T................k 2019-09-18, 21:03 6
Za darmo nie dostała
Zgłoś
Lobo24 2019-09-18, 21:29 22
fu_k_that_sh_t napisał/a:

Też byłem taki "rycerski". Trzy razy w życiu tak miałem, że kobieta tygodniami/miesiącami knuła, kłamała, fałszywie oskarżała, siała ferment, używała przemocy (np. noża) a z siebie robiła potem ofiarę. Pożyjesz dłużej to ci się światopogląd zrewiduje. Rycerstwo? Mi się już przestało chcieć.
Zgłoś
Klękajsuko 2019-09-18, 23:34
Make love not war <sex>
Zgłoś
Dzisiaj 2019-09-18, 23:34 3
pan pojawiajacy sie okolo 48 sekundy wyglada jakby chcial powiedziec :

hej hej kolego! Nie skonczyles. Patrz, ona jeszcze sie rusza i zaraz zacznie pyskowac
Zgłoś
GrubyKleks 2019-09-18, 23:55
łobuz kocha na najbardziej
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-09-19, 0:16 2
pawelgawel napisał/a:

Trzy razy się krzyczy "stój, bo strzelam!", a potem się strzela! Co za mięczak z tą klamką....

Jak strzelasz nieuzbrojonej osobie w plecy, która nie stanowi dla ciebie obecnie zagrożenia, nie atakuje cię, nie sięga po broń, to jesteś zwyczajnym mordercą i żadny powszechny dostęp do broni i wolna amerykanka nie powinna mieć nad tobą protekcji. Wolność & Odpowiedzialność.

Dzisiaj napisał/a:

pan pojawiajacy sie okolo 48 sekundy wyglada jakby chcial powiedziec :
hej hej kolego! Nie skonczyles. Patrz, ona jeszcze sie rusza i zaraz zacznie pyskowac

Swój chłop!

fu_k_that_sh_t napisał/a:

Zmywarka się popsuła, to trzeba było stuknąć, żeby się tryby poprzestawiały i zaczęła z powrotem chodzić jak trzeba. Jebany miłośnik sprzętu AGD, jakiś chory fetyszysta... pewnie jeszcze ruchasz w rurę swoją zmywarkę, pojebie!

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
fu_k_that_sh_t 2019-09-19, 1:57
up@ pierdolnij się w ten swój głupi czarny łeb gnido
Zgłoś
zdun 2019-09-19, 5:57
Łobuz kocha najbardziej. Widać że kogoś z klamka tam nie trzeba długo szukać.

Łobuz kocha najbardziej. Widać że kogoś z klamka tam nie trzeba długo szukać.
Zgłoś
Bodziolod 2019-09-19, 10:09
FIlmów w takiej jakości już nawet nie odpalam, ja pier*ole 2019 rok, era techonologii światłowodów, kamer w pierdyliard K a my dalej oglądamy nagranie z kamery przemysłowej w jakości 100x100 pikseli w dodatku obraz z niej nagrywany Sony Ericsonem , bo po co wrzucać oryginalne nagranie

Mam 50 w bicu, pompa, siła.
Zgłoś
kawior2007 2019-09-19, 12:50 1
Rozkochał ją sobie jeszcze bardziej
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-09-19, 20:34 1
Bodziolod napisał/a:

FIlmów w takiej jakości już nawet nie odpalam, ja pier*ole 2019 rok, era techonologii światłowodów, kamer w pierdyliard K a my dalej oglądamy nagranie z kamery przemysłowej w jakości 100x100 pikseli w dodatku obraz z niej nagrywany Sony Ericsonem , bo po co wrzucać oryginalne nagranie

Pamiętaj, że twoja uber super duper kamerka w telefonie 40xhd ma nagrywać max 5 minutowe filmiki, a najlepiej to 30 sek. A kamery z których nagrania oglądamy, takie jak to, chodzą dzień i noc i produkują gigabajty danych. Ogarnij się i myśl zanim skomentujesz.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
qmaverickq 2019-10-31, 18:54
Lobo24 napisał/a:

Też byłem taki "rycerski". Trzy razy w życiu tak miałem, że kobieta tygodniami/miesiącami knuła, kłamała, fałszywie oskarżała, siała ferment, używała przemocy (np. noża) a z siebie robiła potem ofiarę. Pożyjesz dłużej to ci się światopogląd zrewiduje. Rycerstwo? Mi się już przestało chcieć.

Ty kurwa widzisz co było na nagraniu? czy ci oczy pizdą zarosły?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów