Też byłem taki "rycerski". Trzy razy w życiu tak miałem, że kobieta tygodniami/miesiącami knuła, kłamała, fałszywie oskarżała, siała ferment, używała przemocy (np. noża) a z siebie robiła potem ofiarę. Pożyjesz dłużej to ci się światopogląd zrewiduje. Rycerstwo? Mi się już przestało chcieć.
hej hej kolego! Nie skonczyles. Patrz, ona jeszcze sie rusza i zaraz zacznie pyskowac
Trzy razy się krzyczy "stój, bo strzelam!", a potem się strzela! Co za mięczak z tą klamką....
Jak strzelasz nieuzbrojonej osobie w plecy, która nie stanowi dla ciebie obecnie zagrożenia, nie atakuje cię, nie sięga po broń, to jesteś zwyczajnym mordercą i żadny powszechny dostęp do broni i wolna amerykanka nie powinna mieć nad tobą protekcji. Wolność & Odpowiedzialność.
pan pojawiajacy sie okolo 48 sekundy wyglada jakby chcial powiedziec :
hej hej kolego! Nie skonczyles. Patrz, ona jeszcze sie rusza i zaraz zacznie pyskowac
Swój chłop!
na szafot z tą kurwą w spodniach
Zmywarka się popsuła, to trzeba było stuknąć, żeby się tryby poprzestawiały i zaczęła z powrotem chodzić jak trzeba. Jebany miłośnik sprzętu AGD, jakiś chory fetyszysta... pewnie jeszcze ruchasz w rurę swoją zmywarkę, pojebie!
Mam 50 w bicu, pompa, siła.FIlmów w takiej jakości już nawet nie odpalam, ja pier*ole 2019 rok, era techonologii światłowodów, kamer w pierdyliard K a my dalej oglądamy nagranie z kamery przemysłowej w jakości 100x100 pikseli w dodatku obraz z niej nagrywany Sony Ericsonem , bo po co wrzucać oryginalne nagranie
Pamiętaj, że twoja uber super duper kamerka w telefonie 40xhd ma nagrywać max 5 minutowe filmiki, a najlepiej to 30 sek. A kamery z których nagrania oglądamy, takie jak to, chodzą dzień i noc i produkują gigabajty danych. Ogarnij się i myśl zanim skomentujesz.
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Też byłem taki "rycerski". Trzy razy w życiu tak miałem, że kobieta tygodniami/miesiącami knuła, kłamała, fałszywie oskarżała, siała ferment, używała przemocy (np. noża) a z siebie robiła potem ofiarę. Pożyjesz dłużej to ci się światopogląd zrewiduje. Rycerstwo? Mi się już przestało chcieć.
Ty kurwa widzisz co było na nagraniu? czy ci oczy pizdą zarosły?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów