📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Filmik rozwiał moje wszelkie wątpliwości, teraz już wiem dlaczego muszą wpierdolić cały magazynek z odległości 0,5m
Fallout New Vegas (muza)
W dupie byłeś i gówno widziałeś
alojz napisał/a:
niektóre wyglądają jak ryby głębinowe. tak mi sie jakoś skojarzyło
Weź się utop.
Zdjęcia broni, strata czasu - nie oglądać.
Kiedyś na targach broni w Poznaniu widziałem stoisko policji z bronią kłusowniczą i podobnymi wyrobami. Ludzie mają wyobraźnię! Najczęściej przerabiają wiatrówki 5,5mm na amunicję .22LR.
Ludzka kreatywność nie zna granic, zwłaszcza w takich pojebanych krajach jak Brazylia
Mzimu napisał/a:
Kiedyś na targach broni w Poznaniu widziałem stoisko policji z bronią kłusowniczą i podobnymi wyrobami. Ludzie mają wyobraźnię! Najczęściej przerabiają wiatrówki 5,5mm na amunicję .22LR.
Tylko skąd biorą amunicję LR? Na strzelnicach jak nie masz pozwolenia to instruktorzy liczą każdą sztukę.
Ajot napisał/a:
Tylko skąd biorą amunicję LR? Na strzelnicach jak nie masz pozwolenia to instruktorzy liczą każdą sztukę.
wyjdź z piwnicy. z każdego zakładu pracy, nawet, zbrojeniówki wyniesiesz sporo. co do wynalazków wystarczy jedna maszyna i operator. podejrzewam że materiał jest na tyle ciulaty że wystarcza na jedną akcje, dlatego walą cały ,agazynek
Ktoś się nagrał w fallouta.
Tobiahus96 napisał/a:
Zdjęcia broni, strata czasu - nie oglądać.
Ty byś pewnie wolał zdjęcia murzyńskich kutasów, co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów