18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Budrys2000 2022-07-15, 19:08
Carajo, qué barbaridad!

Zgłoś
razgan12 2022-07-15, 19:30 12
Filmik rozwiał moje wszelkie wątpliwości, teraz już wiem dlaczego muszą wpierdolić cały magazynek z odległości 0,5m
Zgłoś
Cycu320 2022-07-15, 20:16 4
Fallout New Vegas (muza)

Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
Zgłoś
stopwar 2022-07-15, 20:45 2
Okret-Ladowy napisał/a:

Chyba jeszcze nie widziałem filmiku z takimi giwerami w akcji.

W dupie byłeś i gówno widziałeś

Zgłoś
alojz 2022-07-15, 20:52
niektóre wyglądają jak ryby głębinowe. tak mi sie jakoś skojarzyło
Zgłoś
Pawehan 2022-07-15, 21:30
alojz napisał/a:

niektóre wyglądają jak ryby głębinowe. tak mi sie jakoś skojarzyło

Weź się utop.
Zgłoś
Tobiahus96 2022-07-15, 22:34 1
Zdjęcia broni, strata czasu - nie oglądać.
Zgłoś
Mzimu 2022-07-15, 23:39 3
Kiedyś na targach broni w Poznaniu widziałem stoisko policji z bronią kłusowniczą i podobnymi wyrobami. Ludzie mają wyobraźnię! Najczęściej przerabiają wiatrówki 5,5mm na amunicję .22LR.
Zgłoś
Figlarz_ 2022-07-16, 0:08 1
Ludzka kreatywność nie zna granic, zwłaszcza w takich pojebanych krajach jak Brazylia
Zgłoś
joti 2022-07-16, 0:44 1
Mzimu napisał/a:

Kiedyś na targach broni w Poznaniu widziałem stoisko policji z bronią kłusowniczą i podobnymi wyrobami. Ludzie mają wyobraźnię! Najczęściej przerabiają wiatrówki 5,5mm na amunicję .22LR.

Tylko skąd biorą amunicję LR? Na strzelnicach jak nie masz pozwolenia to instruktorzy liczą każdą sztukę.
Zgłoś
kocur 2022-07-16, 0:51 1
Ajot napisał/a:

Tylko skąd biorą amunicję LR? Na strzelnicach jak nie masz pozwolenia to instruktorzy liczą każdą sztukę.

wyjdź z piwnicy. z każdego zakładu pracy, nawet, zbrojeniówki wyniesiesz sporo. co do wynalazków wystarczy jedna maszyna i operator. podejrzewam że materiał jest na tyle ciulaty że wystarcza na jedną akcje, dlatego walą cały ,agazynek
Zgłoś
superslavo 2022-07-16, 1:17
Ktoś się nagrał w fallouta.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2022-07-16, 3:16 3
Tobiahus96 napisał/a:

Zdjęcia broni, strata czasu - nie oglądać.

Ty byś pewnie wolał zdjęcia murzyńskich kutasów, co?
Zgłoś
Nornil 2022-07-16, 10:31
Połowa tego zaangażowania w normalna pracę to by wyszli na prostą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów