Reszta w komentarzu.
Reszta w komentarzu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gimbaza nie zna klimatu boiska typu "kurzawa" tam się grało i się miało wyjebane czy wymiarowe
I odliczanie bramek na tip-topy i koszulki jako słupki.
I odliczanie bramek na tip-topy i koszulki jako słupki.
spalony jako rożny i "karnego" się strzelało
@up
Ta teoria jest chujowa. Portugalczyków jest 10mln, a nas 40mln. My mamy 56 miejsce, a Portugalia 4.
No i skoro to zależy od liczby ludności, to czemu Chiny są na 78?
żeby być bardziej precyzyjnym - Portugalia jest 5 w rankingu FIFA, a na 4 miejscu jest Urugwaj, co w sumie zaprzecza jeszcze bardziej teorii, którą wymyślił sobie ten typek - bo Urugwaj ma jedynie 3,5 mln mieszkańców.
wyjżyjcie za okno to może zobaczycie dzieciaki grające na kawałku trawy/klepiska z dwoma gałęziami zamiast bramki
ale nie wy wiecie lepiej tylko jedna sprawa- odejdzie czasem od tych jebanych monitorów i wyjżyjcie za drzwi(te wejściowe a nie do waszego pokoju
Jak leciał tsubasa na polonii 1 to boisko puste. Po emisji pełne, aż do zmierzchu
kurwa co wy macie z tą gimbazą- co drugi temat gimbaza to gimbaza sramto ja pierdole
wyjżyjcie za okno to może zobaczycie dzieciaki grające na kawałku trawy/klepiska z dwoma gałęziami zamiast bramki
ale nie wy wiecie lepiej tylko jedna sprawa- odejdzie czasem od tych jebanych monitorów i wyjżyjcie za drzwi(te wejściowe a nie do waszego pokoju
Boiska z gałęziami zamiast bramek już chyba nie istnieją, teraz są orliki na które łepki muszą się umawiać na daną godzinę. Nie to co kiedyś, wychodziło się o 10 rano z domu i wiedziało sie gdzie szukać kolegów.
ps: piłkę znam tylko z telewizji i wiem mniej więcej skąd jaki klub jest ale na tym moja wiedza się kończy.
Pierdolicie o ilości osób w Brazylii, dokładności gry i innych takich. Prawda jest taka że, jak to określił swego czasu trener krakowskiej Wisły Dan Petrescu że Polacy są zbyt leniwym narodem, żeby cokolwiek osiągnąć w piłce nożnej. Jakby dał piłkarzom wycisk, to zaraz by pobiegli do prezesa klubu, że jest im za ciężko i im się to nie podoba. Tak więc niestety czy będziemy mieli boiska nierówne i piaskowe, czy umownie nazywane idealnymi, to i tak nic nie osiągniemy.
No to możecie teraz dissować
- Ale na "stare" gramy
- na nowe!
- STARE!
<i tak dalej> "
wesolo bylo ale nie zgodze sie ze teraz jest tak zle bo mieszkam niedaleko szkoly i mlodziez cale wakacje napierdalała w pileczke ze az milo i po zmroku nawet tez
nie no kurwa mam 21lat i tez gralem pol zycia na boichach "kurzawach" i ciagle na osiedlu jeszcze moi kumple tak cisna (ja akurat za bardzo nie lubie pilki) wiec troche mnie smiesza komentarze wspominajace stare czasy jakby to bylo z 50lat temu.....
Też nie jestem fanem piłki nożnej, ale na takich boiskach zostawiłem jedne z lepszych chwil dzieciństwa. Zgadzam się z Tobą, że nasze komentarze brzmią, jak z przed 50 lat. Ale zobacz, że po mimo kilku lat, jest ogromna różnica w priorytetach młodych ludzi. To jak skok o 50 lat.
chociaż zdj nr 3 faktycznie dziwnie wygląda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów