Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie są żadne panie tylko kurwy ..... Kurwy wam żal .... Bo mam podejrzenia że może siostra lub matka któregoś jest i stąd to oburzenie
Co ci przeszkadza w kurwach? Własnie przez takich ludzi jak ty trzeba sie płaszczyć przed jakimiś julkami na tinderze i marnować czas, bo prostytucja w polsce podupada. Chuj ci w ryj
I już nie będzie im do śmiechu.
Dziwek nie szkoda. Skoro same się nie szanują, to jak ktokolwiek ma je szanować? Ha tfu!
Wiesz, bez szkół, wiedzy, bogatych starych trudno się szanować. Sprzedają swoje jeszcze młode ciała, póki się nie zestarzeją.
A tu to raczej niszczenie konkurencji, bo mamusię głównego bohatera już mało kto już chce stukać. Skurwysyn zwykły.
Co ci przeszkadza w kurwach? Własnie przez takich ludzi jak ty trzeba sie płaszczyć przed jakimiś julkami na tinderze i marnować czas, bo prostytucja w polsce podupada. Chuj ci w ryj
O czym ty teraz do mnie kurwa mówisz typie.... ? Mam szanować kurwę która daje dupy przy latarni byle jakiemu berberuchowi za 20 dolców .... Tyś z chuja spadł na głowę. Baw się tak dalej z przydrożnymi Ukrainkami na bank masz adidasa flejo ....
Pielęgniarka myje dupę mojemu staremu za 40zł za godzinę, a potem robi sobie kanapkę tą ręką.
Przeszukuję zatrzymanych i dotykam ich w różne miejsca podczas czynności. Czasem bezdomnych, a zazwyczaj patologię.
Kurwy za godzinę biorą po trzy stówy i mogą spokojnie odmówić klientowi. Czyli są wyżej w hierarchi niż 90% społeczeństwa
Fryzjerka mnie ostrzygła za 40zł i się nie brzydziła. Nie ma zresztą większego wpływu na to, kto siądzie na fotelu.
Pielęgniarka myje dupę mojemu staremu za 40zł za godzinę, a potem robi sobie kanapkę tą ręką.
Przeszukuję zatrzymanych i dotykam ich w różne miejsca podczas czynności. Czasem bezdomnych, a zazwyczaj patologię.
Kurwy za godzinę biorą po trzy stówy i mogą spokojnie odmówić klientowi. Czyli są wyżej w hierarchi niż 90% społeczeństwa
Ciut przekoloryzowales. Co by Ci było po tym, że możesz komuś odmówić, skoro twoja praca polegałaby na ssaniu kutasow starym dziadom i spełnianiu ich zjebanych i oblesnych fantazji? Xd
Ciut przekoloryzowales. Co by Ci było po tym, że możesz komuś odmówić, skoro twoja praca polegałaby na ssaniu kutasow starym dziadom i spełnianiu ich zjebanych i oblesnych fantazji? Xd
Jesteś taki cwany, bo Tobie żadna jeszcze nie odmówiła...
Jesteś taki cwany, bo Tobie żadna jeszcze nie odmówiła...
Pewnie kwestia czasu
No, ale żeby wczuć się w klimat poratau powinienem raczej odpisać ze dead girls dont say no xd
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów