📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Indiańce zawsze byli głupi. Sadystyczne debile nie potrafiące pisać i czytać. Powinni siedzieć w dżungli na swoich osranych dupach i jedynym elementem cywilizacyjnym powinny być dla nich więzienia.
Indiańce zawsze byli głupi. Sadystyczne debile nie potrafiące pisać i czytać. Powinni siedzieć w dżungli na swoich osranych dupach i jedynym elementem cywilizacyjnym powinny być dla nich więzienia.
W Brazylii chyba nie ma zbyt wielu indiańców, tam zdaje się jest taki miks, że ciężko znaleźć białego człowieka albo jakieś stworzenie czystej rasy (np. murzyna czy indianina).
Widać suka ma coś do powiedzenia na faweli. Zesrane jak trzeba.
U większości gatunków ssaków to z reguły samce rywalizują między sobą o prawo do kopulacji samic w stadzie i tym samym rozsiania swojej puli genowej. W przypadku Homo Sapiens Braziliensis to samice rywalizują o palmę pierwszeństwa w stadzie i prymat przy wyborze samca , który będzie z nią kopulował. Czytała Krystyna Czubówna.
ale chyba najładniejsza z nich wszystkich.Dobre są takie ostre dupeczki.Pewnie w kakao ostro biorą
Mieszkańcy Brazylii to potomkowie Portugalczyków, czyli rasy białej, ale jak widać zbyt długi pobyt w lesie tropikalnym sprawia, że zarówno zachowanie jak i skóra zmieniają się na czarne i człowiek cofa się w ewolucji do postaci australopiteka, jednak co ciekawe w drugą stronę to już nie działa, czarny w mieście nie stanie się biały.
borelli napisał/a:
Mieszkańcy Brazylii to potomkowie Portugalczyków, czyli rasy białej, ale jak widać zbyt długi pobyt w lesie tropikalnym sprawia, że zarówno zachowanie jak i skóra zmieniają się na czarne i człowiek cofa się w ewolucji do postaci australopiteka, jednak co ciekawe w drugą stronę to już nie działa, czarny w mieście nie stanie się biały.
Tyle w tych indiankach krwi portugalskiej co we mnie zydowskiej. To ze ja skolonizowali nie znaczy ze tam kazdy ma krew portulagalska. Porównaj sobie wielkosc obu panstw, nie wiem jak jurne by musialy byc te chlopy z portugalii aby kazda brazylijke zaliczyc A szczegolnie te mieszkajace w dżungli co do tej pory na widok bialego czlowieka z luku strzelaja bez ostrzezenia,
taaa, najlepiej za własną pizdowatość szukać winy u laski, u niedobrych innych kolesi, w pogodzie i u Tuska...
czemu we dwie jej nie dojebały?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów