📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lepiej niech rozejrzy się za mózgiem i prawidłowej orientacji nagrywanego obrazu. To pedał.
hahhha zajebiste huj wam w dupska mi sie podobalo.
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Malo smieszne, ale dosyc ciekawe.
To jest wlasnie reakcja jaka staraja sie wywrzec na ludziach amerykanskie media.
Facet dostaje ostrzezenie, ze w jego rejonie ma byc burza sniegowa [ostatnia byla zapowiedziana na 6/3-10/3, a chuja bylo] i napierdala jak dziki do sklepu by wykupic co tylko sie da na kilka najblizszych dni, a potem polowa i tak sie marnuje, ale coz, obroty sklepow rosna.
To jest wlasnie reakcja jaka staraja sie wywrzec na ludziach amerykanskie media.
Facet dostaje ostrzezenie, ze w jego rejonie ma byc burza sniegowa [ostatnia byla zapowiedziana na 6/3-10/3, a chuja bylo] i napierdala jak dziki do sklepu by wykupic co tylko sie da na kilka najblizszych dni, a potem polowa i tak sie marnuje, ale coz, obroty sklepow rosna.
Może w końcu wyszedł z więzienia i akurat zadzwoniła żona, że trzeba kupić mleko i chleb
kind of scary
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów