📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podziwiam, że mu się chciało.
oglądałem pierdylion seriali i BB to top1
RozQrwiator napisał/a:
oglądałem pierdylion seriali i BB to top1
A ja nie oglądałem ani jednego odcinka BB, Gry o tron czy The Walking Dead i jakoś żyje.
Jak_chcesz_to_chodz napisał/a:
A ja nie oglądałem ani jednego odcinka BB, Gry o tron czy The Walking Dead i jakoś żyje.
Bo widzisz panie kolego, ja to się lubię rozjebać czasami przed telewizorem po ciężkim dniu i lubię też bierną rozrywkę na poziomie, którą jak by nie było Breaking Bad zapewniło mi w zupełności.
Muszę w końcu obejrzeć ten serial, podobno jest dobry
jak myslisz ze BB to top 1 to zobacz sobie The Wire.
@cockeandspaniel, polemizowałbym, ale przecież każdy ma swój gust, a to nie jest Filmweb.
Swoją drogą dawno nie było dobrej Space opery - chyba nikt nie chce iść w szranki z Battlestar: Galactica
PS:
Swoją drogą dawno nie było dobrej Space opery - chyba nikt nie chce iść w szranki z Battlestar: Galactica
PS:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów