📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
dobrze zmontowane. btw mnie osobiście The Walking Dead zaczął nudzić, ale Breaking Bad w którymś środkowym sezonie też lekko przynudzał więc liczę na poprawę
Myślałem że The Walking Dead jest dobrym serialem, dopóki nie obejrzałem całego Breaking Bad w miesiąc. Zajebisty to naprawdę mało o nim powiedziane. Polecam każdemu sadolowi, już po pierwszym odcinku będziecie chcieli obejrzeć następny
Ja właśnie jestem w ostatnim odcinku 4 sezonu Breaking Bad. The Walking Dead, zaczął przynudzać już, to fakt.
Dlatego nie wchodzilem na sadola wczoraj. Nalezy ci sie ban maly chujku, i oby twoja stara puszczala sie z menelami z pod monopola.
Dlatego nie wchodzilem na sadola wczoraj. Nalezy ci sie ban maly chujku, i oby twoja stara puszczala sie z menelami z pod monopola.
Za spojlery z premedytacją karny kutas w dupę się należy. Co do trailera, elegancko zmontowany. Kurwa nie mam co oglądać, Breaking Bad się skończył i chuj. Rest in Peace Walter White, kozak serial, piąty sezon rozjebał totalnie.
@up
Haha, nie ma to jak na jednym tchu powiedziec chuj w dupe za spoilery i zaspoilować
Haha, nie ma to jak na jednym tchu powiedziec chuj w dupe za spoilery i zaspoilować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów