Nie dziwię się mu, przeca przez wielu uważany jest za bohatera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Chłop pojebany, wariat, bez cienia wątpliwości, ale lepiej, ze posłał w piach właśnie komuchów.... więc może by mu TV łaskawie oddali?
za kare,to kazdy z Norwegow powien miec kawalek srajki z jego ciala w domu!
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Już prawie zapominacie o tym incydencie a wtedy robi coś ze znowu media i internet odżywa jego historią.
Już prawie zapominacie o tym incydencie a wtedy robi coś ze znowu media i internet odżywa jego historią.
Najwyraźniej brakuje mu czarnego kutasa w dupie, na co niewątpliwie zasługuje. Najlepiej bez wazeliny, tak na prawicowo.
Przecież on się nabija z lewaków i systemu który tak wychwalają - dają hotelik gościowi którego społeczeństwo najchętniej by spaliło żywcem.
czytalem o tym w sky news, wystawil skarge na 27 stron.
On jest po prostu cwany i mądry. Wykorzystuje ten głupi system, przedstawia jego zajebiste wady i tych debili, którzy w ogóle słuchają co do nich mówi gość, który rozwalił 77 dzieciaków. Jak dla mnie to mógłby zrobić niezły interes z tą książką, gdyby napisał i przedstawił wady obecnych systemów politycznych na świecie. W tym m.i kraju w którym siedzi. Właśnie na podstawie swojej sytuacji i nie tylko.
Socjalizm to ustrój, który prędzej czy później doprowadzi do wyniszczenia społeczeństwa
Oczywiście wieszcze upadku Norweskiego socjalizmu wiedzą lepiej. A teraz zapierdalać do roboty za tysioncpińcet polskie spece!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów